– Noen tap er vanskelige å forklare

Mancini mot Sampdoria
Sampdoria vant det som var en jevnspilt kamp takket være et nydelig frispark av brasilianske Eder.

Mancini var førstemann å snakke med pressen etter kampen. Den tidligere Sampdoria-spilleren var fornøyd med lagets prestasjon og at sa at Eders frispark endret hele kampen.

“Jeg kan ikke klage på spillerne mine i kveld,” lød det fra Mancini. “Vi må fortsette å spille på den måten vi gjorde i kveld. Vi må overkomme den vanskelige perioden vi er inne i nå.

“Det er fortsatt ti kamper igjen å spille. Jeg er ikke fornøyd med resultatene den siste måneden, men jeg kan ikke klage på spillernes innsats i kveld.

“Sett bort i fra de tøffeste kampene vi har spilt mener jeg at vi ikke har fortjent å tape mange av kampene. Det er vanskelig å forklare hvordan vi tapte denne kampen, fordi vi spilte bra, men så endret et frispark hele kampen.”

Fjorårets toppscorer, Palacio, har hatt en tøff sesong så langt, men likevel scoret tre mål på de siste fire kampene. Mange lurte på hvorfor han startet på benken til fordel for Podolski.

“Palacio har spilt mye den siste tiden så jeg valgte å la ham hvile. Podolski har ikke spilt så mye så jeg ville gi ham en sjanse.

“Jeg er en trener og aksepterer kritikk. Prosjekter tar lengre tid enn mange tror. Jeg er ansvarlig for et lag som har endt på sjette, niende og femteplass de siste tre sesongene. Kritikk har jeg taklet gjennom hele min karriere.

“Guarin er en komplett midtbanespiller og kan spille hvor som helst i det leddet. Prosjekter tar lenger tid enn bare noen måneder. Det er viktig å jobbe langsiktig, på den måten vil spillerne forbedre seg taktisk også.”

Bilde: inter.it