Nesten alle klare for Bayern

Milito mot Bayern München

Som alle husker var Bayern München motstander også i Madrid sist vår, og med to av Europas giganter klare for dobbelkamp for en kvartfinalebillett er det essensielt for Leonardo med en noenlunde skadefri stall.

Wesley Sneijder ble i helgen utelatt fra troppen til kampen mot Cagliari, og er dermed 100 prosent kampklar til møtet med tyskerne. I tillegg er Lucio tilbake fra skade, mens liga-suspenderte (og ferdigsonede) Cristian Chivu er tilgjengelig for CL-spill. Diego Milito er tilbake fra hjemlandet, men er sammen med Walter Samuel og David Suazo uaktuelle for kamp onsdag.

Nyinnkjøpte Giampaolo Pazzini er ikke tilgjengelig for spill i Champions League etter at han spilte fjerde kvalifiseringsrunde med Sampdoria i august, og Inter-tilhengere får trøste seg med at Antonio Cassano lider samme skjebne hos Rossoneri.

Med unntak av et bortetap i Köln er Bayern München i ferd med å finne formen i Bundesliga. FC Hollywood er likevel langt bak suverene Borussia Dortmund, som styrer mot sin første ligatittel på nesten 10 år. Nøkkelspilleren Mario Gomez sto etter helgens 3–1-seier i fare for å miste onsdagens CL-batalje, men er meldt å være klar for Giuseppe Meazza onsdag kl. 20.45.

Kilder: inter.it, football-italia.net
Bilde: inter.it