Nagatomo-avtalen klar

Yuto Nagatomo

Den kvikke japaneren har gjort til dels stor lykke på sin venstreback siden låneoppholdet startet i vinter, og det kommer ikke som noen overraskelse at Marco Branca ifølge Sport Mediaset nå skal fullføre sin første overgangsavtale denne sommeren. Nagatomo skal etter rapportene gå til Inter for 4 millioner euro, i tillegg går ungguttene Milan Jirasek, Luca Garritano og Luca Caldirola til Cesena på låneavtaler.

Davide Santon, som ble lånt ut til sjøhestene som en del av vinterens avtale, skal være interessert i et nytt utlån eller deleierskap, da sjansene til førstelagsspill ikke har bedret seg nevneverdig. Med fast førstelagsfotball i en annen klubb vil Santon prøve å overbevise Inter-ledelsen om å satse på de kvalitetene som i sin tid overbeviste José Mourinho.

Obinna til Russland

Samtidig meldes det at Victor Obinna går til Lokomotiv Moskva på en 4-årskontrakt. Spissen har vært på utlån i Málaga og West Ham de to siste sesongene, men ser nå endelig ut til å ha funnet en ny permanent arbeidsgiver etter å ha fått meget få kamper i blåsvart.

Kilde: football-italia.net
Bilde: inter.it