Mourinho tilbake til sommeren?

José Mourinho

Dagen etter et nytt skuffende nederlag, vil kanskje noen Interisti få en oppmuntring i følgende rykte: José Mourinho returnerer kanskje til Inter. Selv om dette virker mindre sannsynlig, finnes det en viss substans bak Gazzettas spekulasjoner.

Hvis denne nyheten blir bekreftet, ville det vært oppsiktsvekkende: Mourinho har meldt sine barn, Matilde og Jose jr., opp til det nye skoleåret på den internasjonale skolen i Lugano. Dette er den samme institusjonen som Mou sine to sønner gikk på under hans to år i Milano. Skolen ligger veldig nær Appiano Gentile, rundt 40 kilometer unna treningsbanen til Inter.

Utopi, eller?

Dette ryktet er altså hentet fra Gazzetta dello Sport, som antyder en mulig retur av Mourinho til Nerazzurri-benken, men det er klart at alt dette ennå ikke er dechiffrert og ferdig tolket. Hvorfor vil han forlate Madrid så fort? Hvor vil Leonardo ende opp?

Vel, det finnes tegn på en separasjon mellom Inter og Leonardo, mens klubbpresident Florentino Perez i Madrid ikke er fornøyd på grunn av «fall i stil» og synes lei av krangling mellom The Special One og Valdano. Er alt allerede bestemt?

Kilde: Gazzetta dello Sport
Bilde: Alex Livesey, zimbio.com