– Mourinho har ikke skrevet under for Real Madrid

CL-drakt

Moratti snakket med journalisetene i ettermiddag. Inters president sammenlignet årets Champions League-finalen med atmosfæren ledsages At Great Inter’s back-to-back Europacupen triumfer i 1964 og 1965. Nike presenterte forøvrig draktene spillerne kommer til å bruke under finalen (bilde).

“Det er det samme gleden av å delta i en vakker hendelse i dette fantastiske stedet, sier han. “Objektivt sett er det de to sterkeste lagene som har nådd finalen. Begge har slått ut sterke lag, spesielt Inter.” Etter at dagens trening var unnagjort shaket Moratti hender med Jose Mourinho og gav sin ham en klapp på ryggen. “Det var definitivt ikke et farvel, sa Inter-presidenten. “Han svarer alltid profesjonelt og jeg er sikker på at han vil gjøre det bra i morgen.”

På spørsmål om Mourinho allerede har signert for Real Madrid, svarte Inter-sjefen: “Nei, jeg tror ikke det.” Moratti er trygg på laget har gode sjanser til å lykkes i finalen. Han håper at kveldens stjerne blir kapteinen Javier Zanetti. Legenden spiller nemlig sin kamp nummer 700 for Inter. “Med tanke på hans profesjonalitet og konsistens fortjener han å være hovedpersonene i en slik finale. Med litt over tyve timer før kampstart på Bernabeu, avslørte Moratti følgende: “Jeg drømte at vi  vant  i Siena, og vi gjorde. Jeg har derimot ikke drømt noe annet ennå.”

Bilde & kilde: inter.it