– Mourinho den beste treneren i verden

Marco Materazzi og Dejan Stankovic

“Vi er veldig glad fordi vi fortjener det. Heldigvis gikk ballen inn etter alle sjansene som vi bommet på i første omgang. Jeg er lykkelig.”

Etter 38 spilte kamper av 38 mulige, kunne også Julio Cesar endelig slippe jubelen løs. “Det var en veldig fin kamp i dag fordi den avgjorde hele mesterskapet, sa den brasilianske keeperen til Sky Sport Italia. Det kan ikke være noen større følelser enn de jeg vi i dag etter å ha slått Siena. Det var de samme følelsene vi hadde i Parma for to år siden, hvor vi ikke visste vår skjebne ved pause. Det har vært et flott mesterskap. Vi må takke Roma for konkurransne, men det er vår fest nå. La oss nyte det.”

Dejan Stankovic hadde følgende å si etter Serie A-triumfen: “Dette er vår femte Scudetto på rad og vi er veldig glade for det. Det var vanskelig, men vi gjorde det veldig bra: oss, sjefen, klubben, presidenten og ikke minst fansen. Vi takker klubben som har har bygget et flott lag og gitt oss den beste treneren i verden, som har gjort det klart for oss at vi er veldig sterke. Takk. “

Bilde & kilde: inter.it