Moratti tok turen til Appiano Gentile

President Massimo Moratti besøkte i dag laget på treningsfeltet Centro Sportivo Angelo Moratti, og snakket blant annet om Mario Balotelli og Javier Mascherano.
Massimo Moratti
Etter en utenlandsferie var Massimo Moratti klar for å møte laget, Benitez og pressen på sommeroppkjøringen ved Appiano Gentile. Han uttalte seg som vanlig relativt åpent om tingenes tilstand, og når det gjaldt Balotelli sin situasjon var beskjeden klar:

«Han er tilbake i trening og jobber hardt. Vi vet alle at han er talentfull og alltid ønsket av andre klubber. Manchester United og Manchester City er to seriøse klubber som gjør sine vurderinger, så får vi se om de vurderingene matcher våre.»

Det synes altså klart at presidenten ikke er fremmed for et salg, men at prisen må være den rette for spilleren som var håpet å være en del av Inters italienske ungdomsalibi. Skulle Balotelli selges i sommer, vil Inter sitte igjen med tre italienere i stallen, derav to reservekeepere.
Oljemagnaten delte også villig sine tanker om Javier Mascherano, som har vært til dels tungt linket til Inter helt siden Rafael Benitez ble hentet som trener tidligere i sommer:

«Han er en intelligent spiller, men vi har allerede intelligente spillere i hans posisjon, vi får se om spilleren er nødvendig for trenerens taktikk. Så må vi se om det finnes noen virkelig mulighet til å kjøpe han.»

Uten noen videre detaljer om hvordan Benitez ser for seg Inter-laget, har Inter per dags dato hele fire defensive midtbanespillere å velge mellom i Cambiasso, Motta, Muntari og Mariga. Det virker dermed sannsynlig med en eller flere spillere ut om Mascherano-spekulasjonene skulle utvikle seg til noe mer konkret.
Kilde: inter.it
Bilde: inter.it