Moratti: – To kamper igjen

Massimo Moratti

“Det skjer ut til å være skjebnen at Inter alltid spiller mot Siena på slutten av sesongen. Det er et fint sted, så jeg drar dit gjerne frivillig.”

Fansen på Meazza re-omfavnet Mario Balotelli i går.

“Det er et naturlig tegn på en fan som liker en mester spille, jobbe hardt og å være nyttig. Det er naturlig, jeg tror ikke det er noen fordommer.”

Publikum viste også stor aktelse for José Mourinho.

“Jeg skulle tro det også. Han er en trener som har gjort det veldig bra siden han kom til Inter. Vi må alle prøve å vinne han over med lidenskap, kjærlighet, anerkjennelse og alt som en person kan vise.”

Trenger du å gjøre noe for å overbevise Mourinho til å bli i Milano?

“Nei. Helt oppriktig talt, for nå tenker jeg bare på å bli ferdig med mesterskapet. Alle disse tingene er ting de på utsiden av klubben tenker på. Vi vet ikke engang om alt som blir sagt er sant, så jeg skjønner ikke se hvorfor vi skulle begynne å kommentere det.”

Mange har funnet din uttalelse om fremtiden til Mourinho “det er fortsatt to kamper igjen å spille, så får vi se” for å være gåtefull.

“Det er ikke noe gåtefullt, bare spontant. Vi har to svært viktige kamper igjen og ingen ønsker noen distraksjoner, verken Mourinho, meg selv eller spillerne.”

Med hva slags mentalitet går Inter inn i to siste avgjørende kampene?

“Med den samme som vi har hatt i alle disse årene vi har hatt avgjørende kamper igjen å spille. Mesterligaen er selvsagt et høyere nivå, men vi vil spille den slik vi alltid gjør: med stor tro på spillerne. Vi tror ikke at denne situasjonen er en tilfeldighet og dette er veldig viktig fordi det betyr at vi alle er klar over de personlighetene, styrke, kontinuitet og profesjonalitet i denne gruppen.”

Inter slet en liten periode mellom februar og mars, men det virket planlagt når du ser på styrken som laget har kommet til i denne siste fasen av sesongen …

“Jeg vet ikke om det var planlagt, men kanskje det hjalp laget til å komme i den nåværende formen. Det var ikke i planene å tape eller spille uavgjort. Jeg er også veldig glad for å se spillerne mine så sterke som de er nå. “

Hva synes du om at Mourinho muligens blir straffet av  disiplinærkommisjon for det som i utgangspunktet var en spøk? Det kan i verste fall føre til en suspensjon.

“Jeg tror ikke han vil få en suspensjon for den siste kampen. Mourinho laget en spøk og mottakeren av den – presidenten i Siena – tok det veldig bra.”

Bilde & kilde: inter.it