Moratti lover nye spillere

Leonardo

Rafael Benitez ble som kjent enig med Inter om å avslutte samarbeidet etter klubb-VM, da spanjolen hadde gitt noe som minnet sterkt om et ultimatum for å sikre seg nye spillere i vinterens overgangsvindu. Dette falt etter alt å dømme i svært dårlig jord hos Moratti, som spøkte med pressen da spørsmålet kom opp om nye signeringer med Leonardo på plass:

«Nå som Benitez er borte, skal vi signere fem nye spillere. Jeg er overbevist om at vi har en sterk gruppe, og de har vist dette nå nylig. Selv om noen mener de ikke overbeviste i Abu Dhabi, har de vist seg frem de siste månedene, det er ikke tusen år siden sist.»

Midtstopper Andrea Ranocchia har allerede kommet inn i stallen som erstatter for langtidsskadde Walter Samuel, men Leonardo er trolig interessert i å sette sitt preg på Inter allerede fra starten med spillere som kan blåse nytt liv i en halvsovende kjempe. Samtidig er den økonomiske situasjonen i fotball-Europa generelt og Internazionale spesielt nokså trang, og store midler til investeringer finnes ikke.

Klubbpresidenten gikk langt i å antyde at spillere måtte selges eller byttes før noen nye kommer inn, noe som kan passe klubben godt frem mot innføringen av UEFAs økonomiske Fair Play-regler:

«Hvorvidt en overgang går gjennom eller ikke gjenstår å se, men vi vil definitivt være forsiktige. Med hjelp fra Marco Branca kommer det til å skje noe, om det er spillere ut eller inn. Vi skal gjøre det bra fotballmessig, men vi må også ha fokus på å gjøre det godt økonomisk.»

Flere spillere har blitt koblet til Inter, inkludert Kaka, Alexis Sanchez og Domenico Criscito. I tillegg har de vanlige mistenkte, som Sulley Muntari, David Suazo, Nelson Rivas og Mancini blitt nevnt som sannsynlige salgsobjekter. Davide Santon, som har hatt nok en skuffende halvsesong, har også blitt hyppig nevnt som del av mulige byttehandler.

Kilde: skysports.com
Bilde: inter.it