Moratti: Balotelli er ikke uunværlig

President Massimo Moratti forbereder Inter-tilhengerne på et salg av Mario Balotelli, og sier han ikke er uunnværlig i Milano.
Mario Balotelli og Massimo Moratti
Moratti virket inneforstått med at Balotellis overgang til Roberto Mancini i Manchestet City var mer eller mindre bekreftet. Presidenten mener det var lite de kunne gjøre for å stoppe Balotelli:

«Er det et tap for Inter? Kanskje, det vet vi ikke ennå. Balotelli er, ihvertfall for meg, et talent som ennå ikke har levert 100 prosent. Til tross for alt talentet var han ikke uunværlig for lagets prestasjoner. Han er fortsatt et stort talent, men det er nesten en plikt for oss å la han gå.»

19-åringen kom til Inters Primavera-lag fra Lombardia-klubben Lumezzane i 2006, og fikk sin debut som 17-åring av Roberto Mancini i desember 2007. Han scoret to mål i sin andre førstelagskamp for Inter, og sendte også Inter videre i cupen i sin debutsesong etter to mål borte mot Juventus.
Moratti har stått ved Balotellis side gjennom mange av hans problemer i Italia, og uttalte etter bortekampen mot Juventus i april 2009 at han ville ha tatt laget av banen hvis han hadde vært tilstede og hørt de rasistiske tilropene fra tribunen i Torino. Likevel spørs det om ikke nærmere 300 millioner kroner kan være fristende med Balotellis stadige disiplinærproblemer.
Kilde: skysports.com
Bilde: inter.it