Milito: Ikke lett å følge opp trippelen

Matchvinneren fra Champions League-finalen innrømmer at det kan bli tungt å følge opp fjorårets trippel med Scudetto, Coppa Italia og CL.

Diego Milito
Bilde: inter.it

Diego Milito scoret både i cupfinalen, den avgjørende seriekampen og i Champions League-finalen. I et intervju med Gazzetta dello Sport antyder han at man ikke kan forvente noen reprise fra forrige sesong:

«Sammenligningen mellom disse sesongene, både for Inter og meg selv, kommer til å være en tung vekt på skuldrene våre. Det blir ikke enkelt å følge opp trippelen, men Inter kan vinne både supercupene og verdensmesterskapet for klubblag.»

Han understreket også at triumfen i fjor var en rekke av resultater og situasjoner som gikk i Inters favør:

«På en måte er disse troféene enklere å vinne. Du kan bare vinne Champions League hvis mange resultater og enkeltsituasjoner har et perfekt utfall. Supercuppene og verdensmesterskapet for klubblag er bare enkeltkamper, så de er enklere.»

Den argentinske måljegeren snakket også ut om muligheten for at den tidligere Genoa-lagkameraten Giuseppe Sculli blir angrepspartner også i Inter:

«Sculli kan være nyttig for ethvert lag, og jeg sier det som en person som har jobbet med han tidligere. Han gir aldri opp, er sulten på suksess og løper fra første til siste sekund. Han har også spilt i en kantrolle mange ganger, så han passer spesielt godt inn i enkelte spillestiler.»

Inter har gjennom de siste årene gjort en rekke heldige handeler med Genoa, med Thiago Motta og Diego Milito som to av eksemplene. Inter-president Massimo Moratti og Genoa-president Enrico Preziosi ble forøvrig utestengt i tre måneder i forbindelse med uregelmessigheter i nevnte overgang.
Kilde: football-italia.net