Middels prestasjon, ett poeng

Walter Mazzarri var tydelig irritert over fotballforbundets kampoppsett, der Inter måtte spille mindre enn tre døgn etter Fiorentina-kampen, mens Viola fikk spille kveldskamp på mandagen. Likevel har ikke Inter noen europeiske kamper å tenke på, så timeplanen er i all hovedsak overkommelig også fremover. Uansett ble det byttet i en rekke posisjoner før oppgjøret mot stadionløse Cagliari. Rolando, Kovacic, Pereira og Belfodil var nye i startelleveren, uten at noen av dem imponerte voldsomt.

Mateo Kovacic

Det gjorde da heller ikke Inter som kollektiv, et par fine sjanser i første omgang ble parert av en god Michael Agazzi, og Cagliari gikk noe overraskende målløse til pause. Mål skulle det selvsagt bli, som det har blitt begge veier i alle Cagliari sine kamper denne sesongen. Et tøftspillende Rossoblu klarte å holde Inters angrep fra livet helt til en ny argentinsk superspiss tok banen i andre omgang. Mauro Icardi var et uromoment fra første stund, og da Palacio satte opp et vakkert forarbeid med Nagatomo på venstre side etter 75 minutter, fikk Maurito en enkel jobb på åpent mål.

Den ledelsen holdt dessverre ikke så lenge, da den dyktige Radja Nainggolan fyrte løs bare 8 minutter senere. Ballen gikk via et Inter-bein, og satte Handanovic på feil fot. Et irriterende baklengsmål for et bortelag i fin flyt, men uavgjort borte er isolert sett ikke noe dårlig resultat. Trener Mazzarri var også halvfornøyd etterpå:

Det var synd at banen var så full av vann, noe som gjorde at vi ikke nådde vårt fulle potensiale. Jeg så et lag som spilte bra selv om vi hadde lite tid til å restituere oss. Guttene spilte bra og målvakten deres var god, mens vi ikke var presise nok og litt for omstendelige. Vi trenger å bli mer kyniske og kliniske, det er hva jeg ville sagt til guttene om jeg trengte å si noe. Men jeg kan altså ikke klage.

Yuto Nagatomo

Neste kamp for Inter ser ut til å bli en ordentlig godbit. Serieleder Roma kommer til Stadio Giuseppe Meazza lørdag 5. oktober kl. 20.45, og to ubeseirede lag braker sammen i beste sendetid på Canal9.

Kampfakta

Cagliari 1–1 Inter (Pause: 0–0)

Målscorere: Icardi 75, Nainggolan 83

Cagliari: 1 Agazzi; 24 Perico, 15 Rossettini, 13 Astori, 8 Avelar; 21 Dessena, 5 Conti, 4 Nainggolan; 22 Cabrera (Ibraimic 62); 23 Ibarbo, 51 Pinilla (Sau 74)

Inter: 1 Handanovic; 35 Rolando, 23 Ranocchia (Milito 89), 5 Juan Jesus; 55 Nagatomo, 13 Guarin, 19 Cambiasso, 10 Kovacic, 31 Pereira; 11 Alvarez (Icardi 46); 7 Belfodil (Palacio 64)

Dommer: Gianluca Rocchi, Firenze

Gule kort: Conti 14, Juan Jesus 32, Pinilla 35, Rossettini 37, Nainggolan 57, Nagatomo 90

Bilder: inter.it