Mercato – en oppsummering

Spillere inn

Matias Vecino – 24 millioner euro: Den uruguayanske midtbanespilleren ble hentet fra Fiorentina. 24 millioner euro var utkjøpsklausulen i kontrakten hans.
Milan Skriniar – 23 millioner euro: Den slovakiske midtstopperen kom fra Sampdoria, og har imponert i sesonginnledningen. Overgangen skal ha hengt sammen med salget av Caprari, men på papiret er det en overgangssum som sies å være på 23 millioner euro.
Dalbert – 20 millioner euro: Inters akilleshæl har lenge vært svake backer. Nå har Inter endelig punget ut for en back, og håpet er at brasilianeren skal være løsningen på et langvarig problem.
Borja Valero – 5,5 millioner euro: En annen midtbanespiller hentet fra Fiorentina. Den 32-årige spanjolen er ventet å spille en viktig rolle på laget denne sesongen.
Daniele Padelli – Gratis: Den italienske keeperen erstatter Carrizo, og kommer gratis etter at kontrakten hans med Torino gikk ut før sommeren.
Joao Cancelo – Lån med opsjon på kjøp: Den 23-årige portugiseren vil tilbringe det kommende året på lån i Inter. Opsjonen skal ligge på 35 millioner euro.
Yann Karamoh – 5,5 millioner euro: Den franske unggutten kan bekle alle de offensive posisjonene unntatt spissplassen. Avtalen skal være et toårig lån med tvunget kjøp på 5,5 millioner euro.
Alessandro Bastoni – 8 millioner euro: Det italienske stortalentet kjøpes av Inter for åtte millioner euro, men blir sendt tilbake til Atalanta på lån i to år. Avtalen inneholder noen bonuser, som betyr at summen kan stige.
Facundo Colidio – 6 millioner euro: 2000-modellen fra Argentina har imponert stort i hjemlandet sitt. Angrepsspilleren slutter seg til laget i januar.

Spillere ut

Jeison Murillo – 13 millioner euro: Colombianeren hadde en forrykende start på sin karriere i Inter, men har senere slitt med å holde nivået. Avtalen er et toårig lån med tvunget kjøp på 13 millioner euro.
Gianluca Caprari – 12 millioner euro: Italieneren ble kjøpt fra Pescara i fjor for en sum ryktet å være på seks millioner euro. Spilleren ble lånt ut til Pescara igjen i fjor, og forsvant i sommer til Sampdoria.
Stevan Jovetic – 11 millioner euro: Spissen fra Montenegro var utlånt til Sevilla i vår, men den spanske klubben var ikke villig til å betale overgangssummen Inter krevde. 27-åringen tar over draktnummeret til Mpabbé i Monaco.
Ever Banega – 9 millioner euro: Argentineren kom gratis fra Sevilla i fjor, men returnerer nå til den samme klubben for ni millioner euro.
Cristian Ansaldi – 4 millioner euro: Argentineren ble hentet i fjor, men har ikke vært noen suksess. Torino betaler to millioner euro for å låne ham i to år, før de har nødt å kjøpe ham for to millioner euro i 2019.
Gary Medel – 2,5 millioner euro: Chileneren spilte de fleste kampene for Inter forrige sesong, men Spalletti har ikke funnet plass til ham i årets stall. Besiktas og Tyrkia er hans nye hjem.
Geoffrey Kondogbia – Lån med opsjon på kjøp: Franskmannen har ikke levert som forventet i Milano, og uttrykte tidligere i sommer et sterkt ønske om å dra. Løsningen ble utlån til Valencia, der den spanske klubben har mulighet til å kjøpe ham for 25 millioner euro.
Jonathan Biabiany – Lån med opsjon på kjøp: Den lynraske vingen drar til Sparta Praha på lån med opsjon på kjøp. Ingen eventuell overgangssum har blitt nevnt.
Gabriel Barbosa – Lån med opsjon på kjøp: Det var mye snakk om brasilianeren da han ble kjøpt i fjor, men 21-åringen har ikke overbevist. Drar til Benfica på lån, der den portugisiske klubben har mulighet til å kjøpe ham for 25 millioner euro.
Rodrigo Palacio – Utgått kontrakt
Marco Andreolli – Utgått kontrakt
Juan Pablo Carrizo – Utgått kontrakt
Trent Sainsbury – Låneavtale utgått
Bilde: inter.it