Meld deg inn i ICN 2016/17

24. juni 2016

Curva Nord
Hei alle Interisti!
Sommerferien er like rundt hjørnet i det EM-sluttspillet i Frankrike ruller mot åttendelsfinalene. Det vil også si at mercatoen er i full gang og Inter-sesongen 16/17 er i anmarsj.
Inter Club Norvegia vil gjerne samle alle Inter-supporterne i Norge til en stor familie, og i år lønner det seg virkelig å være medlem av Norges offisielle supporterklubb! Sesongen er spekket med herlige Inter-høydepunkter, og som Inter Club Norvegia-medlem har du førsteprioritet på alt. Det kan nevnes at det blir Kickoff for 16/17-sesongen, supporterturer, Inter Club-gatherings og mye mer. Ved å være ICN-medlem får du også supporterpakken fra Inter og andre goder for å støtte opp klubben i vårt hjerte!
I år vil det også være mulighet for å kjøpe vårt offisielle Inter Club Norvegia-skjerf. Dette er en limited edition utgave i bare 100 stykk og bare via ICN. De første som melder seg inn i suppporterklubben denne sesongen, får muligheten til å kjøpe dette skjerfet for 150 kroner!
Årets supporterpakke fra Inter inneholder en Inter-boks, lue, vimpel og medlemskort, samt alle goder man har som Inter Club-medlem. Her er det bare å melde seg inn så fort som mulig!
Kontonummer: 3637.30.15304
Senior: 300 kroner
Junior: 200 kroner
Merk med fullt navn og adresse!
Ønsker du å kjøpe et Inter Club Norvegia-skjerf, så betaler du inn 150 kroner ekstra!
Dette blir en meget spennende og bra Inter sesong, så meld deg inn i Inter Club Norvegia og stay tuned!
Forza Inter e Interista per Sempre!
Daniel Larsson
Inter Club Norvegia

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.