– Mazzarri har forbedret meg

Yuto Nagatomo og Stefano Mauri

På tirsdag var WA! Japan Film Festival arrangert i Milano, og en av filmene som ble presentert var Yuto-kun ga Iku, en animert film basert på Yuto Nagatomo. Nagatomo var selvsagt på fremvisningen og tok seg tid til å snakke med noen journalister etter filmen.

“Når de kom til meg med denne ideen om en animert film var jeg positiv med en gang. Jeg mener barn trenger å vite at de ikke trenger å gi opp sine drømmer, men heller ha styrke og et stort ønske om å følge de. Det var akkurat det som skjedde med meg.”

“Så det jeg vil si til barna er at de aldri må gi opp, men fortsette å jage drømmen deres. Nå er jeg en fotballspiller og det var nettopp det jeg drømte om som liten. Jeg spiller for en veldig stor klubb, og det er mange som har gitt meg mye. Derfor føler jeg at jeg alltid må gi noe tilbake.”

Nagatomo ble også kalt opp til Japans landslag til det kommende verdensmesterskapet.

“Jeg vil bare takke Zaccheroni for å inkludere meg i troppen. Jeg har lyst å vinne mesterskapet. Det er et stort ønske å vinne det etter 2010. Jeg har aldri følt et så stort ønske om å oppleve suksess som det jeg gjør frem mot dette mesterskapet.”

“Når det kommer til sesongen min i Inter, så kunne jeg gjort enkelte ting bedre. Men jeg synes jeg har gjort mye riktig denne sesongen, og det takker jeg Mazzarri for. Det er takket være det han har lært meg i år at jeg har bedret det offensive spillet mitt samt det mentale. Takket være han har jeg lært meg gode og smarte bevegelser og løp, og det er grunnen til at jeg har skåret flere mål denne sesongen.”

Nagatomo snakket videre med Inter Channel om både animasjonsfilmen, kampen mot Lazio og den siste seriekampen borte mot Chievo.

“Ja, det er sant at karakteren som skal forestille meg løper på samme måte som meg. Jeg er glad for denne filmen og takker de ansvarlige bak den.”

“Vår siste uke med trening? Vi spilte en veldig god kamp mot Lazio på lørdag. Det var en fantastisk kveld, særlig for vår store kaptein. Nå må vi fortsette å jobbe mot den siste kampen. Vi er nødt å vinne den for å kunne avslutte sesongen med noe positivt.”

“Verdensmesterskapet? Det er en drøm å kunne delta. Jeg må fortsette å forbedre spillet og spille bra.”

Kilde: inter.it