Mazzarri gjør endringer foran Dnipro

Fredy Guarin

Inter spiller i kveld borte mot Dnipro, men Inter kan ha fordel av at vertene ikke spiller på sin egen hjemmebane. Kampen spilles ikke Dnipropetrovsk på grunn av konflikter.

Inter spiller i kveld sin 350. kamp i Europa, og er ventet å gjøre opp i mot seks endringer. Icardi, som skåret hattrick mot Sassuolo i helgen, er ventet å starte på benken. Det samme er Ranocchia og Kovacic. Campagnaro, Vidic og Kuzmanovic er blant annet ventet å starte kampen.

Guarin hadde et godt innhopp i helgen og sto bak både mål og målgivende, og blir mest sannsynlig belønnet med en plass i startoppstillingen bak Osvaldo.

Inter kommer fra noen gode kamper mot Stjarnan og Sassuolo. Kampen mot Torino var så som så, men Inter håper likevel og fortsette den gode formen.

“Vi har et veldig sultent og god lag,” sa Fredy Guarin og fortsatte “Vi spilte en veldig god kamp mot Sassuolo hvor vi skåret umiddelbart. Dette har selvfølgelig gitt oss selvtillit.”

På Inters seks siste kamper i Ukrania har det gitt tre seire og tre uavgjort. Den siste kom i 2009/10-sesongen med 1-2 bore mot Dynamo Kiev. Likevel er det ventet at Inter har en tøff oppgave foran seg. Dnipro er et godt hjemmelag som bare har tapt en av sine tretten siste hjemmekamper i Europeisk sammenheng. Tapet kom imidlertidig mot Fiorentina.

Dnipro spilte også kamp i helgen, og vant overbevisende 5-2 borte mot Metalist.

Sannsynlige lagoppstillinger

Dnipro: Boyko; Strnic, Douglas, Mazuch, Fedetskiy; Gama, Rotan; Kravchenko, Matos, Konoplyanka; Zozulya

Innbyttere: Lastuvka, Bartulovic, Polioviy, Kankava, Politylo, Shakhov, Kalinic

Inter: Handanovic; Campagnaro, Vidic, Juan Jesus; D’Ambrosio, Hernanes, M’Vila, Kuzmanovic, Dodo; Guarin; Osvaldo

Innbyttere: Carrizo, Andreolli, Ranocchia, Jonathan, Kovacic, Palacio, Icardi

Kampstart kl. 19:00.