Matrix hyller Moratti og Mourinho

Marco Materazzi

Materazzi ville ikke felle noen dom over Rafael Benitez ennå, men etter to år med Mourinho er dommen klar fra en av Lecces store sønner:

Etter to år med han kan jeg si at at Mourinho er unik, nummer én, uforlignelig. Men det virkelige geniet er, og jeg har sagt det før, Massimo Moratti. Han betalte 18 millioner euro for Mourinho, og fikk Real til å betale 16 millioner. Han hadde verdens beste trener i to år for to millioner euro.

Stopperkjempen hadde et spesielt forhold til Mourinho selv om spilletid til tider var mangelvare. Da Inter hadde vunnet Champions League i Madrid, og Mourinho var på vei til trenerposten hos Los Blancos i samme by, ble de to filmet i en emosjonell omfavnelse som vitnet om vennskapet mellom de to mestrene.

Den nye treneren får likevel glede av 36-årige Materazzi sin vinnervilje enda en tid fremover:

Jeg har sagt det en stund, jeg vil legge ned samme innsats. Jeg vil alltid være tilgjengelig for laget og i harmoni med Benitez som jeg var med Mourinho. Vi må ikke se oss tilbake, det første vi må gjøre er å vinne fordi vi ennå ønsker å vinne mer.

Inter-laget er for tiden i USA på treningsleir, og spiller sin første treningskamp for sesongen mot Manchester City i Baltimore natt til søndag klokken 02.00.

Kilde: football-italia.net, gazzetta.it
Bilde: inter.it