Mascherano vil bort fra Anfield

Flere britiske medier melder nå at Javier Mascherano har gitt Liverpool beskjed om at han vil bort fra Anfield.
Argentineren har vært sterkt linket til Inter helt siden Rafael Benitez dro sørover fra Merseyside, og returnerte i går fra ferie etter fotball-VM. Sammen med sin agent skal han ha gitt manager Roy Hodgson beskjed om at han vil bort før overgangsvinduet stenger.
Det er forventet at en eventuell gjenforening mellom Mascherano og Benitez vil koste Inter minst 30 millioner euro, det samme som Mario Balotelli kan gå til Manchester City for. Forsvarsveteran Jamie Carragher fant også tid til å komme med et lite stikk til Inter, som ikke har solgt seg ut til amerikanske eiere:

«For klubber som Real Madrid og Inter er det en katastrofe om de ikke vinner ligaen. Da går de ut og bruker store penger på nye spillere. Liverpool kan ikke gjøre det, vi må bygge.»

Inter brukte i fjor omtrent like mye som man fikk inn på salget av Zlatan Ibrahimovic, og har så langt i år kun kjøpt deleierskap i unge Andrea Ranocchia. Liverpool starter den offisielle sesongen allerede torsdag med kvalifisering til Europa League.
Kilde: guardian.co.uk