Marerittet fortsetter for Inter

Den dårlige formen fortsetter etter at Inter bare spilte uavgjort mot Brescia hjemme på Giuseppe Meazza.
Etter den katastrofale kampen mot Tottenham forventet alle at Inter skulle vinne kampen mot Brescia og legge Champions League-tapet bak seg, men det viste seg å være enklere sagt enn gjort. Inter startet kampen med formasjonen 4-4-2 med Milito og Eto’o på topp. Med Cambiasso, Mariga, Motta, Suazo, Muntari, Stankovic og Cesar skadet hadde Benitez og Inter en tøff jobb foran seg.
Inter startet friskt og gikk til angrep med en gang, Pandev blir taklet og får frispark. Sneijder gjør seg klar og skyter knallhardt, men en våken Michele Arcari redder. Inter forsetter å presse og Serie A-toppscorer Samuel Eto’o får ballen og dribler to Brescia-forsvarere før han skyter, men skuddet er ikke bra nok og Arcari er der og redder igjen. Neste mann ute er Diego Milito, han får en pasning av Sneijder og skyter, men dessverre gikk skuddet langt ut på siden.
Brescia fikk ikke mye rom av Inter og klarte så vidt å komme seg til den andre banehalvdelen. Men etter 14 minutters spill slår Andrea Caracciolo en lang pasning over til Simone Dellamano. Han demper ballen elegant og klarer å komme seg forbi Samuel før han plasserer ballen forbi en sjanseløs Castellazzi og sender Brescia i ledelsen.
Inter presser på og unggutten Coutinho får ballen før han knallhardt skyter fra 23 meter, men Arcari er der igjen. Pandev, som hadde en grusom dag på jobben, fikk komme seg til et par sjanser men alle skuddene hans gikk utenfor. Etter 27 minutter blir Maicon skadet og Cordoba kommer inn. Dårlige nyheter for Inter som allerede fra før sliter med skader.
Eto’o og Coutinho fikk prøve seg, til ingen hell og da dommeren blåste av for første omgang var det Brescia som ledet. Etter pausen ble Sneijder overraskende byttet ut og Joel Obi kommer inn, noe som førte til at situasjonen på midtbanen ble forverret. Men som ikke det var nok må Samuel ut etter at han klarer landet feil på beinet og vrir ankelen. Santon kommer inn og Cordoba overtar midtstopper plassen.
Obi får komme til sjanser men alt går utenfor og Inter blir mer og mer frustrert. I 67 minutt får Eto’o en gjennombruddspasning av Milito og er alene med keeperen. Han prøver å lobbe ballen over, men dessverre får Arcari kontroll på den.
Etter 26 minutter spilt ut i andre omgang får Inter straffe etter at Eto’o blir felt av Berardi. Reprisen viser at Eto’o sklir, men dommeren mener at han blir taklet. Eto’o gjør seg klar og plasserer ballen elegant til venstre mens Arcari går på motsatt side og stillingen er 1-1.
Inter forsetter å presse og skaper mange problemer for Brescia-forsvaret. På overtid får Milito en kjempesjanse da han er alene med keeperen etter en forsvarstabbe av Brescia. Han får ballen og skyter høyt over målet, til alles frustrasjon. Kampen ender 0-0 og marerittet forsetter for Inter. Etter kampen mot Tottenham gikk Moratti ut og sa at han forventer mer av Benitez, nå blir det spennende å se hva som skjer etter denne kampen.
Inter: Castellazzi; Maicon (Cordoba 27), Lucio, Samuel (Santon 50), Chivu; Pandev, Zanetti, Sneijder (Obi 46), Coutinho; Milito, Eto’o
Brescia: Arcari; Berardi, Zebina, Martinez, Dallamano; Hetemaj, Cordova (Budel 66), Baiocco; Diamanti (Bega 83), Kone (Eder 76); Caracciolo