Månedens medlem [April]

Denne begivenheten er ikke satt i gang for å skape vinnere og tapere, men for å hedre en spesiell person som har gjort en innsats for supporterklubben. Utmerkelsen er først og fremst rettet mot brukerne i forumet. Månedens medlem skal være en person som i løpet av den siste måneden har utmerket seg når det gjelder aktivitet, kvalitet og kvantitet. Dette gjelder kun for registrerte medlemmer i F.C. Internazionale Milano Norvegia. Dersom man ikke er registrert i F.C. Internazionale Milano Norvegia, vil kandidaturen være ugyldig. Klikk her for å se om du er registrert. Dersom du ikke er registrert, klikk her for å bli registrert.
Månedens medlem:
– Månedens medlem skal kåres hver måned, ved at brukerne avgir sine stemmer.
– Personer som ikke har postet 30 innlegg i løpet av den siste måneden, kan ikke bli nominert. Dette utgjør ett innlegg per dag.
– Stemmeavgivning er gratis og skal foregå i forumet.
– Vinneren av månedenes medlem er automatisk nominert til årets medlem.
– Til sammen skal 12 personer være nominert til årets medlem. Dersom en person vinner flere gang i løpet av året, vil administratorene nominere personer til de resterende plassene.
– Vinneren av månedens medlem forplikter seg til et intervju som blir publisert på nettsiden.
– Vinneren vil belønnes med en t-skjorte fra supportershopen og 200 kroner på en spillerkonto hos Betsafe.
– For at personen skal få en t-skjorte fra shopen, må minst 30 % av brukerne ha avgitt sin stemme. Premien fra Betsafe overføres derimot uavhengig av hvor høy deltagelsen er.
De nominerte:
    – Zlanetti
    – Ferrero
    – Vieri32
    – hvzlatan
    – Milito22

Avstemningen begynner mandag 03. mai (uke 18)