Mancini mener Inter presser prisen

Tidligere Inter-trener Roberto Mancini mener klubber presser prisene opp når Manchester City kommer på banen, dette gjelder også Inter og Mario Balotelli.
Roberto Mancini
Grunnet de arabiske eiernes nærmest ubegrensede pengesekk har Mancini og Manchester City et godt grep på overgangsmarkedet, og har allerede kjøpt Yaya Touré, Jérôme Boateng og David Silva denne sommeren. Men store ressurser gir også hodebry, skal vi tro Sampdoria-legenden:

«Dette er ikke bra og ikke riktig, City forskyver markedet. Vi har kjøpt tre gode spillere allerede. Men nå spør for eksempel Inter etter store summer for Mario Balotelli, og vi ønsker å vente. Vi har mange valg, men som jeg sa, når vi kommer for å forhandle går prisene plutselig opp.»

Marco Branca og Massimo Moratti har virkelig skrudd til stikka i sommer, med forhandlinger om Burdisso der man står hardt på kravet om 10 millioner euro, i tillegg til rapporterte bud på Maicon og Balotelli som ikke har blitt aksepterte.
Fortsatt er det lenge til overgangsvinduet stenger, nærmere bestemt fem uker, og det siste ordet har nok ikke blitt sagt i verken Inter eller Manchester City.
Kilde: express.co.uk
Bilde: inter.it