Mancini: Balotelli-løsning innen 48 timer

Manchester City-manager Roberto Mancini tror Balotelli-saken vil få en løsning innen de neste 48 timene, men vil ikke garantere noe.
Mario Balotelli
Mancini gjentok sitt tidligere utspill om at City ofte må betale mer for spillere, og at Balotelli var en spiller han likte svært godt både med tanke på alder og talent. Det hele står og faller sannsynligvis på prisen Inter krever for unggutten.

«Det finnes penger til å kjøpe hvem som helst, men ikke til å betale de summene som enkelte hevder. Dette gjelder generelt, hvis noen hever prisen 40 eller 50 prosent fordi de tror Manchester City kjøper de likevel, tror de feil.»

Han så også lys i enden av tunnelen når det gjelder den langtrukne overgangssaken mellom sin nåværende og tidligere arbeidsgiver, og ga de samme signalene som agent Mino Raiola:

«Jeg tror at situasjonen er klarere om et par dager, men jeg kan ikke garantere på hvilken måte.»

Italieneren kommenterte til slutt luksusproblemet han sitter med i hardtsatsende City:

«Hvis vi i Manchester City tenker at vi må bruke penger, er det fordi mye trenger å forandres. Jeg kan være sjalu på trenere som har stallen sin klar allerede.»

Etter helgens signering av serbiske Aleksandar Kolarov fra Lazio har City brukt nærmere 90 millioner euro på sommerens overgangsmarked, og kan komme seg godt over 100 millioner med en overgang for Balotelli.
Kilde: telegraph.co.uk
Bilde: inter.it