Manchester United 0–0 Inter

På mektige FedExField i Washington hadde 62 300 tilskuere møtt opp for å se det som hadde potensiale til å bli en rimelig artig kamp. Samtlige var nok vitne til den kjedligste kampen de noen gang har vært på, og kanskje noen gang kommer til å være på.

Inter virket uinteresserte fra det første til det siste sparket på ballen. United styrte spillet gjennom hele kampen, men skapte vel bare to målsjanser i løpet av kampen. Handanovic hadde en kjemperedning da en Unitedspiller headet ballen mot nærmeste hjørne etter et hjørnespark.

Den andre redningen kom da United passerte et passivt midtbaneledd og skapte overtall. Et skudd fra drøyt femten meter er Handanovic raskt nede og avverger. Inters eneste sjanse i løpet av kampen var fem minutter før slutt, da Guarin hadde entret banen. Inter fikk tildelt et frispark kommentatoren fra MUTV kalte “disaster, disgusting, pathetic” og så videre. Skuddet var likevel godt og hardt, men Uniteds keeper fikk slått den til hjørnespark.

Selv om kampen ble vist på TV via MUTV er det merkelig at en voksen mann med et slik jobb holder på som han gjør. Konstant satt han og snakket ned om Inter spillerne, og hver gang en Unitedspiller falt i bakken som en potetsekk “he lost his balance, he was pushed, he slipped, there was a pit on the pitch,” og så videre, mens Inter spillerne var patetiske, en skam, flaue og se på… En slik kommentator setter bare verdens klareste prikk over i-en på en sånn møkkakamp.

Det kjedelige oppgjøret gikk til slutt til straffe. Carrizo var ikke like god som han bruker å være, og reddet dessverre ikke en eneste straffe. For Inter scorte Guarin, M’Vila og Taider, mens Andreolli banket ballen i tverliggeren og ut. United scorte på samtlige av sine straffe og vant dermed 5-3.

Det er lite positivt (faktisk ingenting!) å trekke frem etter en slik kamp. Midtbanen var skrekkelig svak, og gjorde det vanskelig for forsvaret å sette i gang angrep. Angrepet med Icardi og Botta var heller ikke noe å skryte av, stillestående og lite orienteringsdyktige.

Handanovic får godkjent, det samme gjør forsvaret, selv om det ble et hav av feilpasninger, noe som midtbanen og et stillestående angrep må ta skylden for.

Vi får bare håpe Mazzarri banker noen kloke ord inn i hodene på spillerne, for den jobben som ble gjort i dag kan man absolutt ikke være bekjent av. Det er tross alt jobben deres, de får godt betalt, da burde ikke ni av ti pasninger på tre meter gå ut over sidelinjen.

Denne kampen burde bare glemmes så fort som mulig, for det her var den tristeste og mest umotiverte kampen undertegnede har sett noen gang. Og da er 4-1 tapet borte mot Fiorentina i 2013 tatt med i betraktningen.

Manchester United 0-0 Inter (Pause: 0-0) Manchester United vant 5-3 på straffer

Manchester United: Lindegaard; Smalling, Jones, Evans; Valencia, Fletcher, Herrera, Young; Mata; Rooney, Welbeck.

Benk: De Gea, Hernandez, Nani, Cleverley, Kagawa, Shaw, Zaha, Lingard, Keane, Amos, James, Blackett, Keane, Johnstone.

Inter: Handanovic; Ranocchia, Vidic, Juan Jesus; D’Ambrosio, Jonathan, Kuzmanovic, Krhin, Dodò; Botta, Icardi.

Benk: Andreolli, Schelotto, Guarin, Obi, Taider, Mbaye, Silvestre, Puscas, Carrizo, Berni, Nagatomo, M’Vila, Laxalt, Bonazzoli.