Maicon går for Scudetto

Maicon mot Juventus

Brasilianeren var blant gårsdagens største bidragsytere i et blekt Inter-lag, og ville ikke avskrive tittelhåpet til Nerazzurri etter kampen:

«De fortjente seieren, men vi presset på helt til slutt og i andre omgang tvang vi dem til å stå på egen halvdel med 10 mann bak ballen. De siste 45 minuttene bekreftet vår styrke. Onsdagens kamp mot Fiorentina blir avgjørende, hvis vi vinner i Firenze kan vi tenke på seriegullet.»

Trener Leonardo var også greit fornøyd med kampen, og spesielt andre omgang, men syntes at Inter slet med å holde oppe tempoet i pasningsspillet for å bryte gjennom et kompakt Juve. Tapet forandrer ifølge Leo ingenting i jakten på Milan i front, med tanke på de siste ukenes ujevne resultater for Rossoneri.

Inter tar turen til Toscana allerede onsdag, og spiller mot Fiorentina klokken 18.30. Til den kampen er det ventet at både Dejan Stankovic og MacDonald Mariga er tilbake fra skader, mens Thiago Motta både er suspendert og småskadet foran det viktige oppgjøret på Artemio Franchi.

Kilde: football-italia.net
Bilde: Massimo Cebrelli, zimbio.com