Lucio klar til å forlenge

Lucio

Han ble blant annet belønnet med å bli tatt med på årets lag i FIFPro, og suksessen etter overgangen gjør at begge parter nå ønsker å forlenge «ekteskapet». For øyeblikket er han i Brasil-drakten og glad som et barn. Det er gode tider for Lucimar Ferreira da Silva, eller lettere sagt, Lucio. Den brasilianske krigeren har fått tilbake plassen sin på landslaget, og det er like før han forlenger kontrakten med Inter. Forhandlingene, som er ledet vekk fra rampelyset av Marco Branca, er i ferd med å bli avsluttet med tilfredshet fra begge parter.

I utgangspunktet skal forsvarskjempen forlenge med ett år til fra den nåværende kontrakten, som løper frem til juni 2012, med en opsjon for 2013/14. Lucio har akseptert det økonomiske uten forbehold. Det eneste som mangler er den offisielle kunngjøringen, som vil komme i løpet av de neste ukene.

Mentor for nytt talent

Kjempen vil bli 33 år iløpet av noen måneder, men alderen kan lure deg. Lucio er fortsatt en av de beste midtstopperne i verden, og Leonardo anser han som den ideelle spilleren til å veilede talentet Andrea Ranocchia. Og i midststopperverden finnes det knapt bedre spillere enn Lucio og Samuel. Morgendagens Inter vil igjen ha en formidabel defensiv gruppe med spillere.

Brasils landslagssjef Mano Menezes har også bestemt seg for å kalle tilbake Inter-spilleren etter to tap mot Argentina og Frankrike. «Det er et magisk øyeblikk av mitt liv,» sa Lucio. Den eneste skyen på himmelen er at han ikke kan spille neste ukes derby på grunn av suspensjon.

Kilde: Gazzetta dello Sport
Bilde: Dean Mouhtaropoulos