Luca Castellazzi vist frem for pressen

Luca Castellazzi var den andre spilleren som ble presentert for tilhengere og presse tirsdag. Den 35 år gamle keeperen kommer fra fem sesonger i Sampdoria, og erstatter Francesco Toldo som vår nummer 1.

Luca Castellazzi

Castellazzi må nok innfinne seg med å havne bak det soleklare førstevalget Júlio César i køen, men trener Rafael Benitez la vekt på at også denne rollen måtte fylles av en kvalitetsspiller. Selv var han svært glad for å komme til Inter:

«Jeg var fryktelig oppspilt da jeg startet mitt eventyr i Inter i går, jeg trodde ikke det skulle være slik i min alder. Jeg er stolt over å ha blitt valgt ut blant så mange spillere til å bli del av denne gruppen med store spillere.»

Veteranen fra den lille ostebyen Gorgonzola like utenfor Milano understreket at han kom til å jobbe hardt for å være klar den dagen det er behov for ham mellom stengene, selv om sjansene hans blir færre enn normalt. Han rakk også å hylle Francesco Toldo som nylig la opp som profesjonell fotballspiller:

«Vi bør hylle en stor spiller som har satt sitt merke på Inter og italiensk fotball. Draktnummer? Nummer 1 hvis den fortsatt er tilgjengelig. Drakt nummer 12 er lykkedrakten til Júlio César…»

Kilde: inter.it
Bilde: inter.it