Luca Castellazzi vist frem for pressen

13. juli 2010

Luca Castellazzi var den andre spilleren som ble presentert for tilhengere og presse tirsdag. Den 35 år gamle keeperen kommer fra fem sesonger i Sampdoria, og erstatter Francesco Toldo som vår nummer 1.

Luca Castellazzi

Castellazzi må nok innfinne seg med å havne bak det soleklare førstevalget Júlio César i køen, men trener Rafael Benitez la vekt på at også denne rollen måtte fylles av en kvalitetsspiller. Selv var han svært glad for å komme til Inter:

«Jeg var fryktelig oppspilt da jeg startet mitt eventyr i Inter i går, jeg trodde ikke det skulle være slik i min alder. Jeg er stolt over å ha blitt valgt ut blant så mange spillere til å bli del av denne gruppen med store spillere.»

Veteranen fra den lille ostebyen Gorgonzola like utenfor Milano understreket at han kom til å jobbe hardt for å være klar den dagen det er behov for ham mellom stengene, selv om sjansene hans blir færre enn normalt. Han rakk også å hylle Francesco Toldo som nylig la opp som profesjonell fotballspiller:

«Vi bør hylle en stor spiller som har satt sitt merke på Inter og italiensk fotball. Draktnummer? Nummer 1 hvis den fortsatt er tilgjengelig. Drakt nummer 12 er lykkedrakten til Júlio César…»

Kilde: inter.it
Bilde: inter.it

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.