Live: Mercatoens siste dag

Dejan Stankovic og Javier Zanetti

23:00 – Overgangsvinduet i Italia er stengt. Inter foretar seg ingenting på mercatoens siste dag.
22:15 – Rimelig dødt hos Inter, og det skal mye til for at det skal skje noe. 45 minutter igjen av overgangsvinduet.
19:45 – Ifølge Sky vil Banega gjennomføre den medisinske testen hos Inter etter 13. februar, og slutte seg til laget først til sommeren.
19:15 – Inter jakter erstatter for Vidic og Ranocchia, og den nesten to meter høye Leo Lacroix fra Sion er siste navn på blokka. Calciomercato skriver at Inter har bydd €1 million for lån frem til sommeren med en utkjøpsklausul på €6 millioner.
18:25 – Rai vil ha det til at Inter vil gjøre et siste desperate forsøk på Banega og Soriano, og at Roma er interessert i Santon og D’Ambrosio.
15:00 – Montoya har vært alt annet enn suksess i den blåsvarte delen av Milano, og Mancini har mistet både tålmodigheten og troen på den spanske backen. Montoya er klar for Real Betis, og spanjolens minutter mot Carpi er med stor sannsynlighet det siste vi så av han i Inter.
12:35 – Montoya er fjerde forsvarsspilleren som forlater klubben i januar, og Inter står nå igjen med bare fire backer og tre midtstoppere. Noen rykter vil ha det til at Ausilio forhandler om Widmer (Udinese), mens vidunderbarnet Diawara (Bologna) også skal være interessant.
11:15 – Brorparten av Inter-fansen skriker på ny midtbanespiller, en som kan tilføre midtbanen sårt trengt kreativitet. Banega er så å si klar fra sommeren av, men selv om Mancini vil ha han allerede nå, ser det ikke ut til å være gjennomførbart. Dermed har ideen om Francesco Lodi (Udinese) dukket opp.

Oppsummering


Spillere inn:

Eder – €2 millioner for lån, deretter €10 millioner

Spillere ut:

Fredy Guarin – Shanghai Shenua for €13 millioner
Alvaro Pereira – Estudiantes for €2.5 millioner
Andrea Ranocchia – Sampdoria på lån
Dodo – Sampdoria på lån
Francesco Bardi – Frosinone på lån
Federico Dimarco – Ascoli på lån
Nemanja Vidic – lagt opp
Martin Montoya – Real Betis på lån
Kilder: calciomercato.com, transfermarkt.com, Rai, fcinternews.it