Krisen fortsetter

Mauro Icardi

Mot et Bologna i dårlig form hadde Inter en god mulighet til å snu den vonde trenden de nå er inne i. Inter festet med en gang grepet om kampen og gikk hardt ut. Og det tok ikke lang tid før den første ballen lå i nettmaskene.

Etter seks minutter førte Palacio ballen fremover mot Bolognas sekstenmeter. Han sendte ballen ut til Nagatomo som på sin venstre kant legger inn mot Icardi som hadde løslatt seg fra sin markør og han satt enkelt inn kampens første skåring.

Etter det tidlige målet styrte Inter det meste av spillet, men uten å produsere de helt store sjansene. Bologna var heller ikke særlig farlige fremover, men Mantovani var frempå med to hodestøt som Handanovic hadde god kontroll på.

Etter halvspilt første omgang fikk vi se noen ubehagelige bilder. Juan blir liggende nede etter en duell med Christodoulopoulos og måtte til slutt forlate banen. Samuel kom inn og tok plass sentralt i forsvaret og skyvde Ranocchia ut på høyre og Rolando over på venstre side.

Ut av ingenting kom plutselig reduseringen for Bologna. Nagatomo blir rundlurt av Garics som legger ballen førtifem grader til Christodoulopoulos. Skuddet kommer rett på Handanovic, men returen blir fanget opp av Pazienza som måker ballen i mål. Dette skuddet kunne og burde Handanovic muligens tatt, men det sto en haug med spillere i ballbanen.

Fra utligningen og til pause handlet det bare om et lag. Inter presset og presset og hadde mange gode muligheter til å skåre, men oppofrende forsvarsspill og en god målvakt i Curci holdt unna til pause.

De to tilleggsminuttene klarte ingen av lagene å utnytte, selv om Inter var det initiativtagende laget, og lagene gikk til pause med 1–1.

Kovacic på banen

Mange Inter-supportere fatter og begriper ikke hvorfor stortalentet Kovacic må tilbringe så mye tid på benken. Åtte minutter ut i andre omgang blir Kovacic tatt på banen til fordel for en beskjeden D’Ambrosio for å hjelpe Inter til seier, og vi (inkludert Mazzarri håper jeg) fikk virkelig se hva den lille magikeren er i stand til.

Mateo Kovacic

Etter en drøy time mottar Icardi ballen på hjørnet av sekstenmeteren. Han nøler ikke et sekund og smeller til og ballen fyker som et prosjektil i krysset via stangen. En veldig vakker skåring.

Inters ledelse varer ikke lengre enn et kvarter, og denne gang var det Kone som var frempå. Et innlegg blir slått i retning Kone, men Rolando somler det til å får ikke klarert ballen, og Kone triller ballen i mål. Inter måtte igjen jakte et mål, og Mazzarri velger å sette Milito innpå og ta ut Cambiasso.

Etter åttifire minutter fikk vi se det beste av Kovacic. Han passerte rimelig enkelt tre motspillere og sendte ballen videre til Icardi som igjen slo den videre inn til Palacio. Han får vendt opp og skulle til å skyte, da han blir dratt i bakken av en motspiller. Dommer Mazzoleni gjør ingen ting feil og peker på straffemerket, Inter fikk sesongens første straffe.

Milito gikk frem for å ta straffesparket, men skjøt en meter til side for Curci som mest sannsynlig reddet sin enkleste straffe i karrieren.

To minutter på overtid er det Bologna som hadde tidenes mulighet til å sikre seg seieren, til tross for et massivt Interpress. Acquafresca ble nektet skåring av Handanovic to ganger i løpet av få sekund, og særlig den siste redningen var fenomenal, da han kastet seg inn for å blokkere skuddet med livet som innsats.

Dermed gikk Inter på sitt tredje strake uavgjortresultat, og står nå uten seier på sine fire siste kamper.