Kampprogrammet er klart

Søndag 26. august starter sesongen med en takknemlig bortekamp mot nyopprykkede Pescara, før den neste hjemmekampen gir oss besøk av forrige sesongs trener for delfinene, Zdenek Zeman tar sitt Roma med til Giuseppe Meazza. Med to kvalifiseringskamper til Europa League i slutten av august blir det travelt for Inter rundt de første to rundene, med fire viktige kamper fra 23. august til 2. september.

Derbydatoene

Derby della Madonnina

Søndag 7. oktober er det klart for sesongens første Derby della Madonnina, formelt sett bortekamp for Inter. En liten måned senere, søndag 4. november, er det klart for bortekamp i Torino mot Juventus. Hjemmekampen mot Milan går av stabelen søndag 24. februar, mens Derby d’Italia på Giuseppe Meazza mot Juventus er sent i mars som forrige sesong, denne gangen påskeaften lørdag 30. mars.

Uten å ta helt av før sesongen er i gang, får man jo håpe på at mai inneholder spenning om sluttplassering og europaplasser, og det blir en tøff innspurt for Nerazzurri. Søndag 28. april reiser laget til Palermo, uken etter er det bortekamp mot Napoli, før de siste tre kampene gir oss Lazio hjemme, Genoa borte og Udinese hjemme.

Hele kampprogrammet kan du se her, det blir oppdatert med Europa League og resultater etter hvert.

Bilde: inter.it