– Kampen mot Torino betyr mye for meg

Søndags ettermiddag møtes Inter og Torino i Milano, en kamp som blir spesiell for D’Ambrosio som spilte 119 kamper for Torino fra 2010 til 2014.

Den italienske avisen La Gazzetto dello Sport melder om at 26-åringen starter på venstreback mot gamleklubben. Italieneren tok seg god tid til et intervju med Sky Sport Italia fredags ettermiddag.

“Vi ønsket å rette opp inntrykket etter en svak forestilling mot Empoli, og det gjorde vi mot Sampdoria, da vi dominerte kampen fra start til slutt.

“Kampen mot Torino i helgen blir en vanskelig kamp, det er en kamp som betyr mye for meg. Jeg kommer til å spille mot tidligere lagkamerater og andre mennesker jeg har kommet godt overens med.

“Selv om jeg har sterke følelser for Torino håper jeg selvfølgelig at vi vinner kampen. Og hadde jeg kommet på skåringslisten hadde det vært flott.”

Etter en bekmørk start på sesongen, er optimismen og entusiasmen skutt til himmels etter ansettelsen av Roberto Mancini, som i tillegg til sin egen ankomst og lokket flere store navn til klubben.

“Podolski og Shaqiri er verdensklasse-spillere både teknisk og taktisk. De kom fra storklubber i Europa og tilførte nødvendige ting til Inter.

“Mancini har gitt meg tillit og det ønsker jeg å gjengjelde med god innsats både på trening og i kamp. Det å kunne komme med i landslagstroppen hadde vært et stort skritt for meg, men det er ikke opp til meg, jeg må bare jobbe hardt.

“Mancini har gjort store inntrykk på oss spillere, særlig psykologisk. Han er en suksessfull trener og han gjør alt for å vinne. Tredjeplassen er fortsatt vårt mål.”