Juve hjelper med Mascherano-overgang?

Kløften mellom Javier Mascherano og Liverpool er like dyp som tidligere, og et Balotelli-salg kan utløse en dominoeffekt.
Inter, Manchester City, Liverpool og Juventus er aktørene i det som kan bli tre høyprofilerte overganger på kort tid.
Mario Balotellis sannsynlige overgang til City forventes å utløse et bud fra Inter på Javier Mascherano, skriver Liverpool Echo i dag. Om argentineren skulle flytte til Milano, vil Liverpool gjerne erstatte han med Christian Poulsen fra Juventus.
Forhandlingene mellom Juventus og Liverpool for Poulsen skal være godt i gang, skriver Corriere dello Sport. En overgangssum skal ligge på rundt 6 millioner euro for dansken. Mascherano er ikke i troppen til Liverpools Europaligakamp torsdag, og de røde ser ut til å planlegge livet etter argentineren.
Liverpool har ikke mottatt noe offisielt bud fra Inter på Mascherano, men prisen spekuleres i å ligge rundt 25-30 millioner euro. Rafael Benitez har gjort det klart at hans rolle ikke inkluderer kjøp og salg av spillere, men Massimo Moratti og Marco Branca vil trolig gi spanjolen en spiller han ønsker seg dersom muligheten er der.
Siste nytt om Balotelli-overgangen var i går at det ikke var noe nytt i forhandlingene, ifølge Massimo Moratti. Manchester City og Liverpool starter Premier League-sesongen henholdsvis lørdag 14. august og søndag 15. august, og en overgang for Balotelli før denne tid kan altså utløse hektisk aktivitet både i England og Italia.
Kilder: corrieredellosport.it, liverpoolecho.co.uk