Jovetic reddet Inter – igjen!

Jovetic carpi 1
Det var duket for fest på Stadio Alberto Braglia da Carpi skulle debutere på hjemmebane i Serie A mot Inter. Vertene skulle vise seg å være respektløse verter, og etter forrige helgs brutale møte med Serie A ville de nok prøve å rette på det inntrykket.

Og etter tjueåtte minutter fikk nok samtlige Inter supportere hjertet i halsen da Matos plutselig var alene med Handanovic, men Davide Massa blåste etterhvert for offside.
Inter tok omsider ledelsen ved Jovetic etter en nydelig pasning fra dagens kaptein Guarin. Jovetic mottok pasningen på seks meter og fikk den noe heldig med seg forbi Brkic og trillet ballen inn i det åpne målet.
Fem minutter før pause fikk Carpi en kjempesjanse, men Handanovic vartet opp en med mesterlig redning på skuddet fra Wilczek. Noen minutter senere var det Fedele som hadde en gylden mulighet til å utligne, men han utnyttet sjansen dårlig og skjøt over fra tolv meter.
Vi måtte halvveis ut i andre omgang før det skjedde noe nevneverdig på Alberto Braglia. Murillo headet et hjørnespark fra Brozovic over mål, og innbytteren Lasagna var hårfint i offside da Handanovic nok en gang vartet opp med en god redning bare minuttet senere.
Di Gaudio brukte bare fire minutter på å utligne for vertene på et innlegg som trillet gjennom Interforsvaret. Nagatomo, som nettopp entret banen, var på etterskudd i markeringen.
Palacio kunne notert seg for årets første scoring tre minutter før full tid, men en dårlig touch gav Brkic tid til å avverge situasjonen. På det påfølgende angrepet får Inter straffe etter at Gabriel Silva felte Guarin, en straffe Jovetic satt i mål.
Dermed var det like før Inter måtte betale dyrt for nok en gang å ikke ha drept kampen tidligere. Senest forrige helg sa Mancini, som så mange ganger før, at kampene må drepes før man nærmer seg sluttminuttene, fordi motstanderlaget alltid opparbeider seg et press. Derfor er det merkelig at Inter spilte så halvhjertet, med et så lavt tempo og så seg fornøyde med tingenes tilstand gjennom kampen.

Kampfakta:

Carpi 1-2 Inter (Pause: 0-1)
Målscorere: Jovetic 31, 89 str, Di Gaudio 81
Gule kort: Santon 60, Medel 66, Letizia 70, Miranda 85, Handanovic 90
Carpi: Brkic; Letizia, Bubnjic, Gagliolo; Wallace (Di Gaudio 76), Lollo, Marrone, Fedele Lazzarri 79), Gabriel Silva; Matos, Wilczek (Lasagna 66)
Inter: Handanovic; Santon (Nagatomo 79), Murillo, Miranda, Juan; Medel, Guarín, Kondogbia; Brozovic (Hernanes 85); Palacio, Jovetic (Ranocchia 90)
Bilde: inter.it