Jonathan er på plass

Jonathan Cícero Moreira
Jonathan Cícero Moreira

Jonathan Cícero Moreira er navnet på Inters andre søramerikanske innkjøp denne sommeren. Han kommer til Nerazzurri fra Santos, etter å ha startet karrieren i Cruzeiro. Overgangssummen skal være på 5 millioner euro, og etter Nagatomo-overgangen ble gjort permanent har Inter nå fornyet begge sidebackene.

Etter at det har versert overgangsrykter i ukesvis har de siste byråkratiske problemene blitt ryddet av banen, ifølge fcinternews.it. Dermed er det endelig klart for de siste formalitetene i Milano, før han blir med resten av troppen på sesongoppkjøring noen kilometer lenger nord i landet. Med mindre Maicon med dette tar turen til Real Madrid, vil han få seg en elev og utfrodrer på høyresiden, der Davide Santon også håper å gjøre seg gjeldende som en mann å regne med.

Store bud må til

Forrige uke gjorde Marco Branca det klart at det måtte veldig store bud til for at stjerner skulle forlate klubben i sommer, og at det så langt ikke var kommet noen slike for Maicon. Med kontrakt i ytterligere to år og ikke mer enn 29 år på baken må det nok en god slump penger til om José Mourinho endelig skal gjenforenes med en av sine tidligere favoritter.

Kilde: fcinternews.it
Bilde: Wikimedia Commons