– Jeg har ikke tid til å tenke på meg selv

“Jeg er en nær venn av Sir Alex og jeg vil at han skal vinne hele tiden. Jeg blir ikke så glad når han ikke gjør det, men jeg har også mange venner i Chelsea. Det er så mange personer som jeg liker i klubben. De behandlet meg meget bra under mitt opphold i Chelsea og de er glade for min suksess. Derfor er jeg glad de vant Premier League.”

“For å vinne serien må vi vinne den siste kampen. Det er en vanskelig bortekamp mot Siena, men vi er en kamp unna å bli seriemestere. Når det gjelder Champions League, så har vi hatt en veldig vanskelig vei fram til finalen. Vi har møtt Barcelona fire ganger og Chelsea to ganger. Vi har hatt mange vanskelige kamper fram mot finalen. Selvfølgelig vil vi vinne den, men det blir ikke lett. Det er to kamper igjen, så det hadde vært fantastisk om vi hadde vunnet begge.”

“Jeg vet ikke hvorfor de klager. Thiago Motta fikk  rødt kort i Barcelona, men jeg vil ikke si at det var dommeren sin feil. Noen ganger gjør dommerne feil på grunn av spillerne, noe som var tilfellet i Barcelona. Dommeren gjorde uansett en feil og Thiago Motta vil ikke spille finalen. Vi sendte ikke klage, fordi vi forstår reglene. Jeg skjønner ikke hvorfor Bayern gjorde det, men vi konsentrerer oss om oss selv. Vi har en finale i Siena og deretter har vi en finale i Madrid.”

“Jeg har ikke tid til å tenke på meg selv, jeg må tenke på laget mitt. Før etter den 22. mai vil jeg ikke tenke på meg selv. Etter den datoen vil jeg derimot tenke på meg selv og tenke på hva som er best for framtiden min. Jeg vi også forsvinne i en måned. Ingen WM, ingen kommentarer, ingen TV. Ikke noe i det hele tatt. Jeg vil dra til en plass  i Middelhavet og slappe av. Jeg er meget sliten og vil gjerne koble litt av nå.”

Bilde: inter.it