Intervjuer etter kampen

Diego Milito etter kampslutt:

Det ble en tøff match. Vi visste at det ville bli vanskelig med tanke på at vi spilte mot de regjerende mesterne. Vi svarte på baklengsmålet, og fortjente å vinne kampen. Lichsteiner skulle også vært utvist. Vi spilte bra. Scudettoen? Vi kjører vårt løp, og vil etterhvert prøve å vinne trofeer. Jeg vil tilegne målene til min familie, mine foreldre og alle Juventus-fans.

President Massimo Moratti tok seg tid til en prat med Premium Calcio etter seieren:

Når Juventus scoret etter 18 sekunder, før jeg visste at det var offside, tenkte jeg at “dette kommer til å gå dårlig”. Spillerne viste herlig karakter, og vant fortjent. Stramaccioni? Han er flink, intelligent, og han overrasker meg. Det er også en egenskap som trengs for å gjøre det bra som trener.

Scudetto? Faktum er at denne sesongen skulle bli en “overgang”, et generasjonsskifte, men nå ser det ut til å bli svært interessant. Det som skjer, det skjer.

Andrea Stramaccioni etter kampen:

Jeg forsøkte å forberede meg på denne kampen så godt jeg kunne. Det var irriterende å høre Marottas (Juventus’ direktør) ironiske tilnærming til meg og mitt laguttak. Jeg lurer på om han tenker det samme nå.

Vi har jobbet hardt hele uken, forberedt alt ned til den minste detalj. Vi vant kampen fortjent, til tross for noen merkelige dommeravgjørelser. Jeg synes vi bør vise Juventus respekt, de begynner å bli en stund siden sist de tapte….

Om dette er den beste dagen i min karriere? Den beste dagen i min karriere var når Moratti valgte meg til Inter-jobben. Jeg er stolt over å være Inters trener, og håper fansen kan nyte denne seieren til det fulle.

Javier Zanetti etter kampen:

Vi gjorde en stor kamp. Vi vil spille en hovedrolle i ligaen, og kjempe til det siste for scudetto. Idag viste vi ydmykhet, men også stor karakterstyrke. Det krever mye av spillerne å slå tilbake etter en slik start. Vi vant fortjent. Jeg nyter alle komplimentene. Fjorårssesongen var alt annet enn bra, og vi fikk mye fortjent og ufortjent kritikk. Jeg gir alt, og den dagen jeg kjenner at jeg ikke har mer å gi vil jeg trekke meg tilbake.

Juventus’ assistentrener Angelo Alessio:

Etter 49 kamper var det over. Inter tok vare på sine sjanser, det gjorde ikke vi.

Vi fikk problemer etter straffemålet til Milito. Vi spilte mot et meget sterkt lag, og tapte fortjent. Uansett så er vi stolte over det vi oppnådd den siste tiden. Jeg vil takke spillerne og fansen som alltid har stått bak oss. Nå er alt fokus rettet mot Nordsjælland og Champions League.

Kilder: Sempreinter.com, fcinternews.it

Bilder: Inter.it