Intervju: Walter Mazzarri

«Basert på hva de to lagene har prestert så langt denne sesongen, vil det bli en bra kamp og en flott forestilling,» sa Inter-treneren på fredagens pressekonferanse.

«Inter og Roma har så langt i år tatt mange poeng, og tapt svært få. Roma har virkelig imponert meg, så dette vil bli en attraktiv kamp. Dette er en eksamen, og de tar aldri slutt. Dette er en test for oss for å vise at vi virkelig skal være med helt i toppen og kjempe om ligatittelen. Et interessant poeng er også det at vi etter lørdagens kamp er det laget som har møtt flest antatte topplag.

«Vinner vi i kampen mot Roma vil det gi meg en tilfredsstillelse på hva vi gjør. Inter spiller, akkurat som Roma, fantastisk fotball. Det er ikke tilfeldig at de har vunnet alle sine seks kamper. Så langt denne sesongen er det nettopp disse lagene som har spilt den vakreste fotballen.»

Mazzarri ble spurt om hvorfor både Campagnaro og Jonathan var utelatt fra troppen som skal møte Roma lørdag kveld. Mazzarri svarte følgende:

«Campagnaro har smerter under foten som forårsaker problemer for han, og Jonathan har problemer med en muskel. Han prøvde å trene, men smertene ble for store. Jeg vil uansett at alle mine spillere skal være hundre prosent friske for å spille. Vil fraværet av Campagnaro gjøre noe med de taktiske avgjørelsene mine? Nei. Jeg har et godt organisert system defensivt, og noen spillere er mer passende å bruke enn andre til å spille slik jeg vil.»

«Campagnaro ville passet bedre å ha i enkelte områder defensivt til lørdagens kamp, fordi han er kjent med mine ideer og tanker fra tiden i Napoli, men jeg er helt sikker på at spillerne jeg har til rådighet kan gjøre det veldig bra ut i fra det de presterer på trening. Jeg endrer ikke på det jeg tror. Uansett hvilken spiller jeg bruker vet han akkurat hva han skal gjøre når vi har ballen og når vi ikke har den.»

På hvem erstatningene for Campagnaro og Jonathan var svarte Mazzarri slik:

«Hvem som spiller i stedet for Campagnaro og Jonathan? Kanskje Rolando og Pereira? Det er ennå ikke sikkert, men det kan hende de spiller. Men det finnes også andre gode alternativer. Men vi kan utelukke Walter Samuel.»

Mazzarri hadde også noen ord om sin kollega og motstander Rudi Garcia:

«Jeg mener han har alt som trengs. Spillerne tror på det han gjør, noe som betyr at han gjør en god jobb. Han er en fin fyr, siden spillerne snakker fint om han, i tillegg viser han det på hvordan han fremstår. Når jeg ser på deres tekniske evner forventer jeg at Roma gjør det veldig bra denne sesongen. Rudi Garcia gjør en fantastisk jobb, men det gjør også vi.»

Kilde: football-italia.net