Inters USA-program

usa1
Spillerne trener for tiden i Portland, men vil ta en svipptur innom Salt Lake City for å møte nettopp Real Salt Lake. Kampstart lokal tid er 20:00, noe som tilsvarer 04:00 i natt her i Norge.
Laget drar ikke fra Portland før de skal møte PSG i International Champions Cup. De franske mesterne venter i Eugene søndag 24. juli.
Deretter vendes snuten mot østkysten og New Jersey. Her er det ingen ringere enn tidligere Inter-spiller Juan Sebastian Veron som venter. Den tidligere midtbanespilleren er president for Estudiantes, og de møter man til dyst onsdag 27. juli på Red Bull Arena.
Inters siste stoppested i USA er Charlotte i Nord-Carolina, hvor Carlo Ancelotti og Bayern Munchen venter. Mancinis siste test i statene er lørdag 30. juli. Dagen etter reiser man tilbake til Italia.
I tillegg er det verdt å notere bak øret at Inter møter Borussia Mönchengladbach i Ancona, Italia 10. august og Celtic i Limerick, Irland 13. august, samt den store begivenheten i Oslo 5. august mot Tottenham (kjøp billetter her).

NB: Klokkeslett er ennå ikke spikret på flere av kampene. Følg med på vår Facebook-side når det nærmer seg kamp.

Troppen som er med til USA

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni, Di Gregorio;
Forsvar: Ranocchia, Ansaldi, Erkin, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo, Miangue, Della Giovanna;
Midtbane: Kondogbia, Bessa, Gnoukouri, Melo, Zonta;
Angrep: Palacio, Icardi, Jovetic, Biabiany, Bakayoko, Pinamonti.
Banega, Perisic, Murillo, Brozovic, Medel og Eder er ikke med til USA, men de kjører eget opplegg i Brunico grunnet utvidet ferie. Det betyr at kampen mot Tottenham i Oslo er den første kampen med fullt mannskap tilgjengelig, og forhåpentligvis vil Mancini bruke kampen for alt det er verdt for å få drillet sitt sterkeste lag. Vi krysser fingrene.

Kilde og bilde: inter.it