Inter vs Milan i kampen for Kaka

Zanetti og Kaka

Det har en stund vært snakk om at Kaka kan komme til Inter, men nå ser det ut som at også Milan vil ha han tilbake til Italia. Ifølge nettstedet panorama.it er det duket for en real kamp mellom Inter og Milan, som begge er nå interesserte i å signere den brasilianske stjernen. Spanske og italienske kilder hevder at Inter er ute etter hevn, i og med at den tidligere Inter-spissen Zlatan Ibrahimovic gikk fra Barcelona til Milan.

Mourinho har gang etter gang sagt at hans kjærlighet for Inter vil aldri forsvinne, noe som har ført til spekulasjoner om at han vil gjøre sitt for at Kaka havner i Inter og ikke i Milan. Men det blir nok ikke så enkelt, Milan-direktør Adriano Galliani vil bruke sine sterke relasjoner med Madrids Florentino Perez for å få Kaka tilbake.

AC Milan-tilhengerne er delte i denne diskusjonen ettersom Milan også holder et øye på Real Madrids Pedro Leon og Santons Ganaso Paulo i håp om å få disse til klubben. Kaka har ikke vært en stor suksess i Madrid, han har slitt med skader i tillegg til at Real Madrid også har signert Mesut Özil og Angel Di Maria, noe som har gjort det enda vanskeligere for Kaka å returnere.

Kilde: panorama.it
Bilde: inter.it