Inter-spillere på landslagsoppdrag

Stevan Jovetic mot Carpi
Fjorårets kaptein Andrea Ranocchia var ikke inkludert i troppen da Italia slo Malta 1-0 på torsdag. For Japan spilte Nagatomo hele kampen da de slo Cambodia 3-0, mens Ivan Perisic og Marcelo Brozovic begge var på banen i Kroatias kamp. Førstnevnte startet og ble byttet ut etter 83 minutter, mens Brozovic erstattet Luca Modric tjue minutter før slutt.

Stevan Jovetic ble den store helten da Montenegro vant 2-0 etter en scoring og en målgivende. Handanovic hadde en travel landskamp og måtte hente tre baller ut av eget nett i et 3-2 tap mot Sveits, mens Medel og Chile vant 3-2 over Paraguay. Nyervervelsen Miranda spilte hele kampen for Brasil som tapte 1-0 mot Costa Rica. Samtlige spilte hele kampen bortsett fra Jovetic som gikk av banen halvveis i andre omgang.
For Serbia scoret Ljajic i 2-0 seieren over Armenia, men angriperen ble byttet ut halvveis i andre omgang. Kondogbia ble sittende på benken gjennom hele kampen i Frankrikes 1-0 seier over Portugal.