Inter seiret i målshow

icardi-1
Stefano Pioli kunne innkassere sine tre første poeng i sin nye sjefsstol takket være en forrykende start på første omgang. Inter ledet 3-0 etter bare tjue minutter, men Fiorentina ga seg aldri.
Inter fikk en pangstart på kampen da Ansaldi kom stormende ned sin venstreflanke og la inn til Icardi som igjen la ballen perfekt tilrette for Brozovic som fra seksten meter breisidet ballen elegant i mål via tverrliggeren.
Det tok ikke mer enn fem minutter til før Tatarusanu måtte hente ball nummer to ut av eget nett. På samme måte som Ansaldi var det denne gangen Perisic som fra venstresiden la inn foran mål, og målvakten klarte ikke å holde innlegget som falt i føttene på Candreva som fra fem meter enkelt doblet ledelsen.
Fiorentina våknet litt etter sjokket og produserte noen målsjanser, men Handanovic var med på notene da Valero fintet seg forbi Miranda og på Ilicics frispark.
I det klokken nærmet seg tjue spilte minutter var det Icardis tur. En lekker bakromspasning av Candreva fant Icardi som lurte både Rodriguez og Astori med en lekker skuddfinte før han smelte ballen i nettet bak Tatarusanu. Bare minuttet senere kunne Perisic økt ledelsen enda en gang, men skuddforsøket fra femten meter gikk langt over mål.
Valero og Kalinic reduserte med flotte kombinasjoner da førstnevnte slo en god bakromspasning mot kroaten som løp fra D’Ambrosio og overlistet Handanovic. Luften gikk nok likevel litt ut av Fiorentina da Rodriguez ble utvist for å ha revet ned Icardi som siste mann på overtid i første omgang.

Inter startet den andre omgangen bra og produserte to gode muligheter med Icardi og Perisic. Likevel var det Ilicic som noterte seg for det første målet i andre omgang da han fra hjørnet av sekstenmeteren skjøt via foten til Handanovic og i mål, en svak involvering av den ellers så habile sisteskansen.
Resten av omgangen ble en kontrolletappe for Inter da ingen av lagene tok store sjanser, helt til Inter skapte en stor mulighet etter en glimrende kontring, men fra åtte meter skjøt Joao Mario over alene med keeper. Avgjørelsen kom imidlertidig i det første tilleggsminuttet da Icardi scoret sitt andre mål når Tatarusanu måtte gi retur på Perisics skudd.
Inter 4-2 Fiorentina (Pause: 3-1)
Målscorere: Brozovic 3 , Candreva 9, Icardi 19, 90, Kalinic 37, Ilicic 64
Gule kort: Kondogbia 39, Salcedo 42, Brozovic 55, Miranda 59, Badelji 81, Ansaldi 83, Valero 83
Rødt kort: Rodriguez 45
Inter: Handanovic; D’Ambrosio, Ranocchia, Miranda, Ansaldi; Brozovic, Kondogbia (Joao Mario 46); Candreva (Eder 78), Banega (Melo 69), Perisic; Icardi
Fiorentina: Tatarusanu; Gonzalo Rodriguez, Salcedo, Astori, Milic (Tomovic 46); Badelj, Borja Valero; Tello (Perez 75), Ilicic, Bernardeschi (Chiesa 65); Kalinic
Bilde: inter.it