Inter med sliteseier mot Bologna

Inter sampdoria
Kampen startet ikke bra for hverken Inter eller Bologna, som begge måtte se sine spydspisser forlate banen innen et kvarter. Icardi skadet seg da han prøvde å skli inn et skuddforsøk fra Eder etter fem minutter, mens Mattia Destro måtte av ti minutter senere etter en stempling fra Miranda.
Ellers var ikke første omgangen det helt store. Som forventet forsvarte Bologna seg godt med mange spillere bak ballen og tok få sjanser. Inter produserte likevel noen sjanser ved Eder, D’Ambrosio, Ljajic og Brozovic, men ingen skapte noe særlig problemer for Mirante i Bologna målet.
Bolognas eneste sjanse fikk Donsah som hadde store rom å boltre seg i halvveis i første omgang. Heldigvis ble 19-åringen noe stresset i avslutnings øyeblikket, og fra elleve meter fra skrått hold skjøt han et stykke utenfor.
Til eldre andre omgangen ble til høyere satt Bologna presset, og drøyt tjue minutter før slutt sendte Perisic Inter i ledelsen på et hjørnespark fra Brozovic, som D’Ambrosio headet inn i feltet til kroaten som enkelt scoret fra tre meter. Målet var Bolognas første baklengsmål siden 1-1 kampen mot Fiorentina 6. februar, og sesongens første dødballmål imot.
D’Ambrosio doblet ledelsen bare tre minutter senere på nok et hjørnespark. Nok en gang slo Brozovic hjørnesparket, men denne gangen var det Miranda som vant hodeduellen mot Gastaldello og D’Ambrosio bresidet ballen vakkert i mål bak en sjanseløs Mirante.
I det siste ordinære spilleminuttet hadde Kondogbia et klønete balltap gjestene utnyttet. Rizzo fosset fremover i banen og fant Brienza på hjørnet av sekstenmeteren som skjøt via Murillo og i Handanovics lengste hjørne.