Inter lanserer ny tredjedrakt

210871

Denne sesongen vil Inter spille i en ny tredjedrakt i sine tradisjonelle farger med et dristig og nytt moderne utseende.

Inters berømte blåfarge er forsterket på den nye drakten, som består av to farger. Drakten, shortsen og strømpene er helblått, med en mørkere tone av samme farge på baksiden.

Disse to blåtonene er delt av en svart stripe på begge sider, noe som skal hedre Inter’s ikoniske hjemmefarger. Stripene strekker seg fra kragen, ned langs begge skuldrene og deretter går den svarte stripen fra drakten, ned til shorten og videre ned langs strømpene.

Når spillerne er i bevegelse vil denne stripen flytte seg for å fremheve konturene av spillernes kropper for å gi en reell følelse av fart.

“Dette utseendet er et tradisjonelt design, men vi har lagt inn en fin twist,” sier Martin Lotti, som er Nike’s kreative direktør til Global Football. “Vi ønsker og utnytte levende farger slik at disse draktene ser lysere ut om natten mot gresset og i flomlys. Disse draktene vil se elektriske ut under en mørk himmel, som om de er drevet av batterier. Dette vil gi supporterne et elektrisk syn av disse fargene.”

Drakten har også et klassisk design med en sofistikert polo-krage, og med tre mørkere knapper. På innsiden av nakken er det en svart vimpel med den stolte meldingen “Milano E’ Solo Inter”, noe som betyr “Milan er bare Inter”.

Mens dette draktsettet har Nike’s stil og lidenskap, er det også blitt designet for å tilby spillerne det aller siste innen innovasjon, teknologi og miljomessig bærekraft.

Den nye drakten vil være tilgjengelig for salg fra 25 September. Den finnes på nike.com, store.inter.it, i Nike butikker, Solo Inter i Via Berchet og utvalgte butikker.

Oversatt fra Inter.it

Bilder: inter.it