Inter klart best på eget gress

11111111111111111111111111

Kampen startet meget positivt for Inters del. Etter et par svake kamper så spillegleden ut til å være på topp, og Mazzarri gjorte et godt uttak, med Joel Obi som spilleren som viste seg ekstra godt frem. Inter dominerte omgangen totalt, og hadde flere store muligheter til å ta ledelsen. Etter halvspilt omgang spilte Kovacic fri Icardi, men argentineren fikk ikke stokket bena ordentlig, og skuddet gikk over mål og til corner. Napoli var overraskende tannløse, og Inter kom til flere, store sjanser. Mot slutten av omgangen kom Hernanes seg fri på 16. meter, og slo et hardt skudd mot mål, men ballen gikk dessverre i stolpe og ut.

Andreomgangen begynte med et friskere Napoli, og banespillet gikk i bølger frem og tilbake. Etter fem minutter spilte Hamsik mesterlig fri Insigne, og italieneren skøt, som Hernanes i førstomgang, i stolpen. Inter har denne sesongen slitt med å score på muligheter, og denne kampen skulle bli et eksempel på nettopp det. Etter 56. minutter var Mazzarri fremme med taktikk-tavlen, og Joel Obi ble byttet ut for unggutten Ibrahim M’Baye.

Minuttene gikk, og Inter slet mer og mer med å sette et etablert angrepsspill. Etter 78. minutter hadde Napoli satt et lite grep om kampen, og en dårlig klarering, som havnet rett i beina på Jose Callejon. Den spanske vingen nølte ikke, og klinket ballen hardt i mål bak Handanovic. Kampen så ut til å gå mot nok et svakt Inter-resultat, men like etter skulle man slå tilbake. Et flott legg mot Napolis boks treffer pannen til Icardi, noe som blir en strålende pasning til Fredy Guarin, som har få problemer med å slå ballen i mål på kloss hold.

Det så ut til at begge lag var fornøyd med et poeng, men mot slutten gav Inter fra seg unødvendige rom, og Napoli fikk litt etter litt etablert seg i angrep. I det 90. minutt treffer en ekstremt god pasning fra David Lopez Callejon, og spanjolen setter sitt andre for dagen, til enorm piping fra Curva Nord. En heseblesende avslutning så ut til å gå i favør Napoli, men Inter hadde et siste ess i ermet. Inter sparker ballen desperat inn i 16. meteren, og ut av intet kom Hernanes flyvende, og brasilianeren nikker kontant inn en nydelig utligning. Uttrykkene til Moratti og Thohir sa alt om hvor mye dette betydde. Dommer Orsato synes nok var nok, og blåste nesten umiddelbart av kampen. En interessant kamp, med en svært underholdende avslutning. Det hersker liten tvil om at forsvarspill og defensiv markering vil være på blokka til både Mazzarri og Benitez før ukas treningsøkter.