Inter klare for cupfinalen

TIM Cup

Nerazzurri hadde et meget godt utgangspunkt foran returmøtet i Milano etter å ha slått Roma i hovedstaden ved påsketider, og sviktet ikke.

Inter hadde nærmest full kontroll mot et svekket Roma-lag og slapp de til forholdsvis få sjanser. Det var ellers en meget tam første omgang som ble gjennomført av begge lag, men det var Roma som måtte jage for mål, og ikke hjemmelaget.

Hvem andre enn Eto’o?

I de siste 45 minuttene satte Inter større press på romerne, og kunne fort ha gjort mål tidlig i omgangen. Det var først etter drøye timen at målet kom, og ikke uventet var det kameruneren Samuel Eto’o som gjorde det for hjemmelaget, i det han plasserte ballen perfekt i det lengste hjørnet fra 10 meters hold.

Begge lagene roet ned etter ledermålet, og det så ut til å ebbe ut med en komfortabel seier for Nerazzurri, men etter 84 minutter kom Marco Borriello på scoringslista, og lagde ny spenning i kampen. Men flere scoringer ble det ikke, og Inter er dermed klar for sin andre finale på rad. Motstanderen der blir Palermo som slo ut Milan med 4–3 sammenlagt. Den spilles søndag 29. mai.