Inter kan være ute etter Sanchez

Alexis Sanchez

En plutselig tilnærming og en sterk kontakt. Kanskje et steg mot det som kan bli en virkelig kontrakt i juni? Uansett hva det er, ryktene de siste timene sier at Inter har gjort et avgjørende steg for å tak i Alexis Sanchez, den talentfulle spilleren som er elsket av halve verden og har den høyeste gjennomsnittlige Serie A-ratingen i Gazzetta dello Sport.

Troverdige kilder har fortalt Gazzetta følgende: Med forventninger om veldig hard konkurranse har Massimo Moratti gjort et fremstøt for å få tak i Udinese-spilleren, som de fremtidige eierne av Roma også er veldig interesserte i. En slags konkret reservasjon. Nettopp av denne grunn (og for å gjøre et stille motangrep på Chelsea, Real Madrid og Barcelona) vil Inter få fortgang i tingene. Vær oppmerksom på at vi for øyeblikket bare snakker om rykter, men de er basert på sterke signaler gjennom det siste overgangsvinduet.

Hint fra Di Natale

I de siste dagene har det vært (og dette er kanskje ikke tilfeldig) spredning av ryktene om fremtiden til «El Niño Maravilla». Ryktene har ulikt innhold, men ordene fra Massimo Moratti og chilenerens angrepspartner Antonio Di Natale har vært gode indikasjoner. Moratti har uttalt følgende: «Alexiz Sanchez er en spiller som får deg til å drømme. Han har fantastiske kvaliteter og gjør det bra i Udinese, samtidig som han vokser mye.» Antonio di Natale sa: «Jeg ville foretrukket at Alexis, som uten tvil er en mester, blir i Italia. Jeg kjenner til seriøs interesse fra Inter og Moratti er gal etter han. Og jeg vil ikke like det når han forlater Udinese.» Ifølge ryktene vil den chilenske mesteren forlate Udinese, men ikke Serie A, og Inter skal være i førersetet.

Kilde: Gazzetta dello Sport
Bilde: Maurizio Lagana