Inter jager Éder og Soriano

27. jan. 2016

Guarin var lenge på vei til Jiangsu Suning, men den overgangen strandet i 12. time. Nå skal ligarival Shanghai Shenhua være på banen med et nytt tilbud rundt 12–13 millioner euro, og Inter er klare for å selge. Den medisinske undersøkelsen skal etter ryktene foregå i Marbella i dag, der Shanghai lader opp til en ny sesong i Chinese Super League.

Salget åpner for reinvesteringer i stallen til Roberto Mancini. Øverst på ønskelisten står Roberto Soriano, som har imponert på midtbanen til Sampdoria denne sesongen. Med 6 mål og 4 målgivende har han den kreative gnisten Inter også er ute etter. Prisen skal ligge på 15 millioner euro, men Inter forsøker seg i disse dager på en pakkeavtale.
Éder er også svært høyt ønsket i Milano, ettersom spissene denne sesongen ikke har levert helt som forventet. Brasiliansk-italieneren har 12 mål så langt denne sesongen, bare suverene Gonzalo Higuain er foran på listen over capocannonieri. En annen interessent er Leicester City, som vil styrke sitt angrep i den utrolige jakten på Premier League-gullet. Sampdoria ønsker 15 millioner euro for sin spissjuvel.
Det italienske vintervinduet for overganger stenger mandag 1. februar.

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.