Inter jager Éder og Soriano

Guarin var lenge på vei til Jiangsu Suning, men den overgangen strandet i 12. time. Nå skal ligarival Shanghai Shenhua være på banen med et nytt tilbud rundt 12–13 millioner euro, og Inter er klare for å selge. Den medisinske undersøkelsen skal etter ryktene foregå i Marbella i dag, der Shanghai lader opp til en ny sesong i Chinese Super League.

Salget åpner for reinvesteringer i stallen til Roberto Mancini. Øverst på ønskelisten står Roberto Soriano, som har imponert på midtbanen til Sampdoria denne sesongen. Med 6 mål og 4 målgivende har han den kreative gnisten Inter også er ute etter. Prisen skal ligge på 15 millioner euro, men Inter forsøker seg i disse dager på en pakkeavtale.
Éder er også svært høyt ønsket i Milano, ettersom spissene denne sesongen ikke har levert helt som forventet. Brasiliansk-italieneren har 12 mål så langt denne sesongen, bare suverene Gonzalo Higuain er foran på listen over capocannonieri. En annen interessent er Leicester City, som vil styrke sitt angrep i den utrolige jakten på Premier League-gullet. Sampdoria ønsker 15 millioner euro for sin spissjuvel.
Det italienske vintervinduet for overganger stenger mandag 1. februar.