Inter flyter videre

Det var aldri noen særlig tvil om hvilket lag som gjaldt på Stadio Angelo Massimino. Inter gikk ut noe avbalansert, men det tok ikke lange tiden før Rodrigo Palacio puttet 1–0.

Mateo Kovacic og Yuto Nagatomo

Kampen startet med et massivt press fra sicilianerne, og det var kun en trygg Samir Handanovic som gjorde at Catania ikke gikk opp i en tidlig 1-0-ledelse. Forsvaret har definitivt forbedret seg fra fjorårssesongen, men det er fortsatt en del som skurrer. Offensivt, derimot, er det som å se et helt annet lag. Etter 19 minutter var det duket for Jonathan-show. Brasilianeren vartet opp med lekne kroppsfinter ute på kanten, før han dro seg innover i banen, og serverte Palacio på åpen kasse. 1-0! Jonathan har fått mye tyn i sin Inter-karriere, men med Mazzarri virker han å ha forbedret seg stort på kort tid.

I andre omgang handlet alt om Inter. Målsjansene kom på løpende bånd, noe som til slutt skulle gi uttelling. Jonathan spilte fri Palacio på høyreflanken, og innlegget var såpass godt at Nagatomo enkelt kunne heade inn 2-0, og det i sin 100. kamp for Inter!

Saphir Taïder

Ricky Alvarez er også en spiller som virker å ha fått en ny start under Mazzarri, og i det 79. minutt bestemte han seg. Et nydelig soloraid ble avsluttet med et hardt skudd i venstre hjørne, utagbart for Andujar. På 3-0 ebbet kampen ut, og Mazzarri bestemte seg for å gi nyervervede Wallace, hentet på lån fra Chelsea, sin debut for Inter.

Inter har fått en drømmestart på sesongen, og er, sammen med Roma, det eneste laget som ikke har sluppet inn mål. Man må faktisk ti år tilbake i tid for å finne sist Inter startet like bra. Nå venter en liten landslagspause, før det om to uker braker løs på Giuseppe Meazza, når Inter tar i mot Juventus til Derby d’Italia!

Kampfakta

Catania 0-3 Inter (Pause: 0-1)

Målscorere: Palacio 19, Nagatomo 56, Alvarez 80

Catania: 21 Andujar; 22 Alvarez (Rolin 63), 6 Legrottaglie, 3 Spolli, 18 Monzon; 13 Izco (Maxi Lopez 42), 7 Tachtsidis, 4 Almiron; 19 Castro, 9 Bergessio, 11 Leto (Doukara 66)

Inter: 1 Handanovic; 14 Campagnaro, 23 Ranocchia, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan (Wallace 83), 13 Guarin (Belfodil 68), 19 Cambiasso, 10 Kovacic (Taider 44), 55 Nagatomo; 11 Alvarez; 8 Palacio

Gule kort: Nagatomo 43, Spolli 47, Andujar 66, Doukara 72

Bilder: inter.it