Inter-fansen med underskriftskampanje

Mateo Kovacic signerte nylig en kontraktsforlengelse med Inter som strekker seg til 2019. Likevel er det ingen hemmelighet at Mancini ikke er hans største beundrer og Inter har heller ikke lagt skjul på at det kan være aktuelt å selge spillere for økonomiske årsaker.
José Callejón og Mateo Kovacic
Selv om kroaten har slitt med å vinne tillit hos Mancini og ikke fått spille seg skikkelig inn på laget, har han imponerende statistikk. Sammenligner man Kovacic sine tall med Paul Pogba, som er ett år eldre og blir sett på som kanskje verdens største talent, er det påfallende forskjeller. Eller likheter, for den saks skyld. I løpet av sesongen 2014/15 produserte nemlig kroaten nærmest dobbelt så mange sjanser, traff på flere pasninger, vann flere dueller, skaffet mer frispark, laget langt færre frispark og har like mange målgivende som franskmannen.
Nå er ikke statistikker alt og vi konkluderer ikke med at Kovacic er bedre enn Pogba, men Manchester City skal være villig til å gi 110 millioner euro for Juventus-spilleren. I går meldte kroatiske medier at Inter skal være fornøyd med et bud på 25 millioner euro fra Liverpool. Det er samme klubb som fikk Coutinho for en sum i underkant av 12 millioner euro. Det setter sinnene i kok hos Inter-fans verden over.
Ikke bare blir Inter i sosiale medier bombardert med forskjellige svar som beviser tydelig avsky mot et salg av stortalentet – nå har det også blitt opprettet en underskriftskampanje. Den ble åpnet i morgentimene, men har allerede rukket å få over 2600 signaturer. Kampanjen finner du her.

Kilder: @Inter_Data (twitter.com)