Inler eller Ledesma før vinduet stenger?

Udineses Gökhan Inler og Lazios Cristian Ledesma nevnes som de heteste kandidatene til å avslutte Inters sommerhandel.

Gökhan Inler
Bilde: inter.it

Ifølge Gazzetta dello Sport skal Inter og Marco Branca være interessert i den sveitsiske midtbanespilleren Inler, men at Udinese har satt en drøy prislapp på 20 millioner euro for 26-åringen. Inter skal dermed være interesserte i å la Sulley Muntari bli en del av handelen, muligens i tillegg til flere unge spillere.
Alternativt kan Branca gå for Cristian Ledesma, som nylig signerte en femårskontrakt med Lazio. Denne skal også inneholde en utkjøpsklausul på 9 millioner euro for argentineren. Samtidig er det ingenting nytt om Diego Forlán, som etter ryktene skulle være aktuell for La Beneamata. Mandag kveld lettet sportsdirektør Branca litt på sløret da han uttalte seg om Inters manglende sommerhandel så langt:

«I realiteten, hvis det ikke finnes noen virkelig gode spillere til salgs kan du ikke bare kjøpe noen for kjøpingens skyld. Det er grunnen til at vi så langt ikke har gjort noe.»

Med to svært lite imponerende kamper bak seg har Inter og Benitez en jobb å gjøre med å overbevise tilhengerne om at laget er like slagkraftig og sultent som tidligere, og hvis den meldingen skulle komme i form av en overgang er det bare få timer igjen å vente for en endelig konklusjon.
Kilder: gazzetta.it, football-italia.net