– Ingen unnskyldninger

Mazzarri mot Fiorentina

“Jeg vet hvordan denne verdenen fungerer. Alt jeg sier vil bli tolket på feil måte,” sa han oppgitt til Sky Sport Italia.

“Alle spillerne i garderoben innser hva som har gått galt, hva som må gjøres for å bedre det. Samtlige deler ansvaret for de siste prestasjonene. Det viktigste er at spillerne hørte på det jeg hadde å si etter kampen og at de er motiverte for å rette opp feilene.

“Vi klarte å gjennomføre en bra kamp i Europa League, men vi har gjort mange feil både mot Cagliari og Fiorentina.

“Jeg må riste spillerne mine, få de til å våkne. Men jeg var klar over at vi ikke var helt på topp psykisk. Spillerne mine må jobbe hardt de kommende ukene så vi er bedre forberedt når vi går inn mot en ny kamp. Det blir vanskelig, da mange av spillerne er på internasjonale oppdrag.

“Mot Fiorentina endret jeg på systemet, og vi så det allerede i andre omgang, men vi klarte ikke å sette sjansene og til slutt fikk vi det tredje i mot.

“Det er vanskelig og ha en heftig reaksjon etter en kamp på denne stadionen mot dette laget. Både klubben og jeg vet hvilke knapper vi skal trykke på de neste to ukene.

“Jeg vil påstå at vi har vårt eget konsept å spille fotball på, ikke glem at vi har spilt noen gode kamper så langt denne sesongen. Jeg vil gjerne fortelle dere hva som skjer innad i troppen nå, men uansett hva jeg sier kaller dere det bare et alibi. Mediene påstår at jeg dikter opp unnskyldninger. Til mindre jeg sier til bedre virker det å være.”

Mazzarri fikk også spørsmål om hvor han ikke startet med fjorårets toppskårer, som hadde et friskt innhopp på tampen av kampen.

“Palacio? Hadde han vært helt klar hadde han startet kampen. Dessverre er han ikke i god form, ikke glem at han har vært skadet en stund. En angriper som ikke er både psykisk og fysisk klar for kamp kommer ikke først på ballen.”

Bilder: inter.it